2777
2789
عنوان

اینهمه کاربر فیک اومدن رفتن چرا باورشون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 56 پست

خوب ماهم بیکاریم میام خزعبلات میخونیم 

یه دور تو مغز دیگران میزنیم و با افکار غلط و درست بقیه آشنا میشیم

بعضی ها کودک درون شیطون و کنجکاوی دارن 

داستان سرایی میکنند ماهم میخونیم 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیام داستان تعریف نمیکنن زندگی من عین داستانه اگه تعریف کنم واسه همون تخم ندارم اینجا با کسی درد و ...

هیج وقت نگو 

حتی اگه باور کنن هم بیشتر آزارت میدن با حرفاشون تا اینکه کمکت کنن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو مجازی هیچی تضمینی واقعیت نیست!.

سلام

این کاربری مال شماست؟

https://www.ninisite.com/user/discussion/ec1a728e-7a08-41b1-be74-8acdfe74a0fc/آنخماعو

⚪️⚪️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

جدیدا همه بازیگر کوتاه قامت رو باور کردن 😐 خیلی ضایع هست که دروغ میگه

راست و دروغشو نمیدونم،البته بودم تو تاپیکش،

ولی حق الناس گردنش افتاد،عکس بازیگرای کوتاه قد رو گذاشتن و کلی مسخرشون کردن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نمونش اون سریر که میگفت دوست شوهرم عاشقمه بعد رفت زنش شدیا خیلیای دیگه

سریر کدوم بود؟

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

هیج وقت نگو حتی اگه باور کنن هم بیشتر آزارت میدن با حرفاشون تا اینکه کمکت کنن

دقیقا...

این‌جا کلی کاربر با طرز فکر و شرایط زندگی متفاوت... هیچکدوم حرفای همدیگه رو با مغز  و استخوان درک نمی‌کنیم چون تو زندگی و شرایط اون طرف نبودیم 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

سریر کدوم بود؟

اینکه شاهکار بود اینقدر تابلو بود یادم مونده

میگفت دوست پسر سابقم اومده شریک شوهرم شده

بعد رفت زنش شد

فیلم هندی بخدا بعد ملت التماسش میکردن بیا زندگیتو تعریف کن انگار جم تیوی

سوال مهم اخه اینجا جوابش نیش اطلاعاتشو ندارن شاید

حالا اطلاعات حرفه ای کار ندارم در حد خرید وسیله و ..من خودم وسیله میخام بگیرم. تو نینی سایت سرچ میزنم قابلمه خوب .پارچه خوب و فلان و ....

خودمم هرچی بلدم و تجربه دارم واقعا تو تاپیکا میگم 

حتا سوالا از شوهرم میپرسم بلذ باشع 

راست و دروغشو نمیدونم،البته بودم تو تاپیکش،ولی حق الناس گردنش افتاد،عکس بازیگرای کوتاه قد رو گذاشتن ...

من چون دیدم همه دارن مسخره میکنن سریع رفتم بیرون 

چون یه مصاحبه از اون پسره که با عمو پورنگ بود دیدم کلی داشت از سختی های قضاوتای مردم میگفت راجع به قدش

دیگه دلم نمیاد این مدل حرفای مردم رو بخونم ☹️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜