2777
2789

چرا همسرم اینطوریه من عصبی که میشم بی احترامی میکنم بهش ناراحت نمیشه انگار که چیزی نگفتم دلیلشو پرسیدم خندید گفت عادت کردم😐☹️ مگه میشه یه آدم انقد ریلکس باشه!دلیلش چیه اصلا نمیتونم بفهمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میشه یعنی براش ذره ای اهمیت نداره حرفات

یجا خوندم یکی می‌گفت از بس به شوهرم توهین کردم و بدی کردم تهش تحمل نکرد الان چیزی نشده در حد مرگ کتک می‌زنه 

خلاصه کاری نکن که شوهرت رد بده آدما تا حدی صبر دارن

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

من پارتنرمو سرویس میکنم اخرش میگه عاشقتم 🤣🤣🤣اخلاق عاااالی بچه شماله خدا حفظش کنه 😍

تهش همینی که می‌گه عاشقتم بدجور بهت ضربه میزنه!

ی جا پس میده بهت همه روتحت هیچ شرایطی به هم بی حرمتی نکنین

اصلا دست خودم نیست بخصوص وقتی روزای حساسمه بعدش شدیدا پشیمون میشم فقط می‌خنده میگه دیوونم کردی تو ینی انقد بیخیاله

نه دیگه الان باهاش خوبم 😆

من حرفم برا خوب یا بد بودن تو نبود در کل میگم پسری که می‌گه عاشقتم همون بهت نارو می‌زنه میره چندین مورد اینطوری دیدم 

وای دقیقا مثل شوهر منیعنی من بی احترامی عالمو آدم بهش میکنماما اون هیچی هیچی نمیگهالبته اینکه خودشو ...

بنظرت دلیلش چیه چون خودم اینطوری نیستم اصلا نمیتونم درکش کنم ینی انقد بیخیاله؟یا چون دوسم نداره حرفامم مهم نیس واسش؟😐

سکه شده ۱۰۰ میلیون

من از اقایون یه سوال دارم واقعااا

سکه باید صد میلیون باشه تا اقایون مثل ادم رفتار کنن؟

اینو از خیلی اقایون شنیدم به زنشون احترام میذارن بعد میگن چون سکه شده صد میلیون خودتون مخالف مهریه اید خودتونم اعتراف میکنین حتما باید یه فشاری مثل مهریه بالا سرتون باشه تا مثل ادمیزاد رفتار کنید بعدم از مهریه شاکی هستید واقعا فازتون چیه