2777
2789
عنوان

ی سوال شخصی و اختیاری!!!غذا

499 بازدید | 25 پست

ران مرغ پختش راحتتره واسم

ازطرفی حس میکنم مرغ کامل واسه روی میز شیک تره

مهمون دارم چ کنم؟

تاحالا مرغ و تکه تکه کردم پختم 

امروز گفتم خوب چ کاریه برم ران تک بخرم خوب🤔

باز بذهنم رسید مرغ کامل شیکتره!

چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مرغ کامل بیشترش هدر میره همون رون و مجلسی بگیر با جعفری و لیمو سیب زمینی سرخ شده و گوجه تزیینش کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بستگی به مهمانها تون داره اینکه ران مرغ

دوست دارن یا سینه اگر سینه هم میخورن مرغ کامل اگر نه که بنظرم ران فقط بزارید 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

به نظر من مرع کامل بهتره چون بعضی ها ران نمیخورن.بعدش هم تو ظرف شیک تر دیده میشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت