2777
2789

قضیه از این قراره چند روز پیش با شوهرم تو اتاق بودیم من بالش بغلم بود گوشی بازی میکردم دستم که روی بالش بود به یه چیزی خورد یعنی حس کردم چیزی داخلشه 

منتظر موندم شب خوابیدیم 

بالشا ازین گردا هست از بغل با کش بسته شده 

دستمو از بغل داخل بردم به هر سختی بود در اوردمش کاملا داخل بالش بود 

شوهرمم خوابش شدیدااا سبکه 

نگاه نکردم چیه گذاشتم زیر تشک تا صبح بشه 

صبحم سریع گذاشتم کیفم اوردمش خونه 

چون فکر کردم برای ما نوشته که زیر این بالشه این دوتا بالشه ها خیلی نرمه و داخلش خالین منو شوهرم برمیداریم اینارو بقیشون بالشاشون سفته 

اومدم خونه دیدم روش اسم برادر شوهرم نمیشه شده تهش نوشته شده باش منظورم اینه (اسم برادرشوهرم باش)

با چسب بسته شده بود وسط برگه ها هم پر بود 

کامل بازش نکردم روش دیدم اسم برادر شوهرمه انداختمش دور 

نلایک

حرفم چیز دیگه ایه 

مادر شوهرم و خواهر شوهرم اصرارر دارن که به دعا اعتقادی ندارن و تابحال همچنین کارایی انجام ندادن 

و من تعجب کردم این دعارو دیدم 

بعد من اصلا چیزی نمیگماااا الکی اینا اصرار دارن که ماعم اعتقاد نداریم 

نلایک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاشون لج نکن برات دعا میگیرن 😂

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خود مامان و خواهرش ک نمیان که واسه بچشون دعا بنویسنشاید کس دیگه ای نوشته گذاشته داخل بالشت

خونشون رفت امدی نیست 

حالا اگرم کسی بیاد داخل اتاق نمیره 

برادر شوهرم داخل مغرش یه تومور ماننده در اومده بود 

تو فکرم اینه شاید برای اون نوشتن

نلایک