2777
2789
عنوان

درد و دل

185 بازدید | 43 پست

دیشب خواهر شوهرم 20تا قرص خورده و بردنش بیمارستان شوهرمنو برادر شوهرم ومادرشوهرم رفتن برادر شوهرم تازه کارشو از دست داده مادرشوهرمم هنوز حقوق نگرفته شوهرم کل مخارج و پرداخت کرده خودش ک نداشت زنگ زد گفت به من پول بزن من خودم کارمندم ولی از رو پولی ک برای پاس کردن چک گذاشته بودم دادم من این ماه سونوگرافی و اکو قلب جنین دارم خودش نزدیک ده یازده میلیونی میشه چون سه قلو باردارم ک حقوق شوهرم می‌ره برا اون من از دیشب کلی حرص خوردم چجوری چک و پاس کنیم مادر شوهرم اینام از این اخلاقا ندارن پول پس بدن کلی دعوا گرفتم با شوهرم طوری ک حالم بد شد چیکار کنم به نظرتون

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده بهشون خودت مهم تری

داده دیگ دیشب دو نصف شب زنگ زد پول بزن می‌تونستن جور کنن ولی من دادم الان هی به چک فک میکنم حالم بد میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیشتر به جای اینکه به بقیه پیاما دقت کنم بیشتر روی سه قلو بودم مبارکت باشه انشالا سالم بغل بگیریش ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چک واسه کیه؟اگه واسه شوهرته ک خودش باید جواب بده.اگه واسه خودته ک حالا از پدری برادری بگیر جاشو پر کن بعدن بهشون میدی .فعلن وضعیتت طوریه زیاد خودتو نگران نکن

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
واقعا که. یه کم شرایط رو در نظر بگیرین

به خدا اصلا نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام به مادر شوهرم بگم میترستم شوهرم ناراحت شه ولی اصلا نمی‌دونم چطوری بیان کنم مادر شوهرم فک کرده لابد برادر شوهرم حساب کرده آخه من به حساب اون زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40