دیشب خواهر شوهرم 20تا قرص خورده و بردنش بیمارستان شوهرمنو برادر شوهرم ومادرشوهرم رفتن برادر شوهرم تازه کارشو از دست داده مادرشوهرمم هنوز حقوق نگرفته شوهرم کل مخارج و پرداخت کرده خودش ک نداشت زنگ زد گفت به من پول بزن من خودم کارمندم ولی از رو پولی ک برای پاس کردن چک گذاشته بودم دادم من این ماه سونوگرافی و اکو قلب جنین دارم خودش نزدیک ده یازده میلیونی میشه چون سه قلو باردارم ک حقوق شوهرم میره برا اون من از دیشب کلی حرص خوردم چجوری چک و پاس کنیم مادر شوهرم اینام از این اخلاقا ندارن پول پس بدن کلی دعوا گرفتم با شوهرم طوری ک حالم بد شد چیکار کنم به نظرتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خدا اصلا نمیدونم چیکار کنم میخوام به مادر شوهرم بگم میترستم شوهرم ناراحت شه ولی اصلا نمیدونم چطوری بیان کنم مادر شوهرم فک کرده لابد برادر شوهرم حساب کرده آخه من به حساب اون زدم