2777
2789

شما در مقابل اینجور ادما چطور برخورد میکنید 

جاریم بچش از روزی که بدنیا اومده خیلی حساسه آدم رو ناراحت میکنه 

مثلا میاد خونمون حاضر نمیشه بچش رو رو بالشی که براس میارم بخوابونه داره میخوابونه رو تشک بچه ای که براش آوردم شال میندازه در حالی که من واقققعا ادم تمیزی هستم خونم برق میزنه 

یا برا بچس کلی عروسک تازه و تمیز و شیک آوردم که بازی کنه هیچکدوم رو به بچش نداد 

یه جغجغه با خودش آورده بود اون رو میداد بچه بازی کنه 

واقعا بهم بر خورد آره اگر کثیف بودن حق میدادم بهش  یا بچه من داشت خمیر بازی میکرد یه کلاه کوچولو درس کرد گداشت رو سر بچش سریع خمیرو برداشت یه جوری با چندش تو موهای بچس رو تمیز کرد ....اصلا دلم نمیخواد دیگه بچش رو بغل کنم والا منم مادر حساسیم ولی به نظرم اینجور ادما در این حد بیمارن و باعث میشن هم بچشون تنها باشه 

حتی دقت کردم میاد خونمون دستشویی نمیره واقعا فکر میکنه خیلی تمیزه ؟

براش چایی میاری سری دوم نمیخوره با اینکه من استکان هارو میشورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش اشتباهه واقعا

اما ازش یاد بگیر واسه بچت در مقابل جمع ارزش و احترام زیادی قایل شو این بچه کمبود محبت اصلا در اینده نخواهد داشت خاکی نباش جلوی جمع با بچت بزار بفهمن ارزش و احترام بچت زیاده کاری و مادر من نکرد…💔😓

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

میدونی بحث تمیزی نیست احتمالا مشکل داره وسواس و باید حتما  برا مشاور

مادر منم وسواس داره انقدررر بچگیم اینجور بارم آورده الان مثلا بریم مسافرت ی تیک آلودگی عذایی دست بزنم جایی فوری مریض شدم

معروفم به جوجه ماشینی😂😂😂

شاید بنظر خودت تمیزی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.