بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا؟من فقط قرمز و جای جوشام مونده پوستم صافه از بین میبره؟قیمتش چنده؟برای شما چه مدت و روی چه چیزا ...
برای من حتی روی جاهای ابله دیگه ۱ سال پیش خیلی اثر گذاشته پوستم شفاف شد و خیلی خوبه اثرش اینطوریه دو سه دفعه میزنی معرکه هست قیمتشم حدود ۱ تا ۳ تومن ولی از هر چیزی بهتره و اصلا ضرر نداره و ارزش خرید بالایی داره
بعد حتما قبلش تحقیق ولی باز کن ببین مدل جای لک هات چطوره و روی نقطه باید بزنی خیلی زیاد بعضیا نمیتونن بزنن ولی من زدم پوستم مختلط جوش دار شدید ولی اصلا جوش نزدم
ببین کک مک غالبا ارثیه اونو من واقعا شنیدم و یه سری دوستام سیسپرسا زدن ضدلکشو اثر گذاشته براشون ولی میگم کک مک به خدا واقعا قشنگه من آرزومه ولی اره سیسپرسا خیلیا داشتن کم رنگ کرده
یکم گرونه ولی از هر کرمی را کیفیت تره ارزش خرید داره و حجمشم کم نیست برای یه مدت طولانی میره
چنده قیمتش؟
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا