2777
2789
عنوان

شما هم تو حاملگی شبیه گداهای سر کوچه شده بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
بله ویار های بد چرا داده قرص می‌زارم رو زبونم بالا میارم

رو زبون نزار..دستت تمیز باشه بزار ته حلقت زود اب بخور اینجوری باز بهتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

چون‌میترسیدم اینجوری بشم ، اون‌دوره بیشتر از حالت عادی به خودم میرسیدم که مبادا هپلی و شلخته به نظر بیام

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم 

از شدت تهوع حتی آب توی معده ام نمیموند و هرررر چیزی میخوردم به سرعت بالا میوردم .

روزی ۳ تا قرص ضد تهوع میخوردم تا بتونم زنده بمونم .

با خودم میگفتم یعنی میشه من بازم با لذت غذا بخورم ؟؟؟ 

یاد خودم افتادم از شدت تهوع حتی آب توی معده ام نمیموند و هرررر چیزی میخوردم به سرعت بالا میوردم .روز ...

دقیقا هیچی نمیچسبه بهم قبلا میمردم برا شیرینی خامه ای حالم بهم میخوره از همه چی واقعا اذیت کنندس

دقیقا حال و روز منو توصیف کردی.

15هفته ام.داغونمممممم😔به سختی خودمو میکشونم سر نوبت ویزیت دکترم بعد میبینم اونجا خانم های باردار آرایش کرده میان تعجب میکنم از وضعیت خودم

دقیقا حال و روز منو توصیف کردی.15هفته ام.داغونمممممم😔به سختی خودمو میکشونم سر نوبت ویزیت دکترم بعد ...

منم 15 هفته ام 

دیشب به اصرار شوهرم رفتیم بیرون فقط شلوار و مانتو پوشیدم نه سوتینی نه چیزی 

از ماشین پیاده نشدم 

منم 15 هفته ام دیشب به اصرار شوهرم رفتیم بیرون فقط شلوار و مانتو پوشیدم نه سوتینی نه چیزی از ماشین پ ...

اره میدونم  درک میکنم خیلی سخته

خونه ام به هم ریخته.تا سرم رو بالا میگیرم حالت تهوع دارم.وقتی بالا میارم قرار میشم ولی تا یک ساعت چشمام سیاهی میره.

شما بچه چندمتونه-؟

من دوتا دیگه دارم بعضی صبح ها دارم میمیرم ولی باید پاشم صبحانه آماده کنم خیلی سخته برام خیلییییی 😓

سزارین میخواین یا طبیعی؟جنسیت مشخص شد؟

نه عزیزم آزمایش سل فری دادم منتظرم جوابش بیاد مشکوک به سندروم داون هست خیلی استرس دارم وقتی اومد جنسیت هم معلوم میشه 

تو چی معلوم شده ؟

من که سزارین هستم منو بکشن نمیرم طبیعی

نه عزیزم آزمایش سل فری دادم منتظرم جوابش بیاد مشکوک به سندروم داون هست خیلی استرس دارم وقتی اومد جنس ...

به سلامتی. مشکلی نیست انشالله،نگران نباش.

چرا سلفری دادی؟از کجا فهمیدن مشکوک به سندروم داون هست؟

من انتی دادم ،نه معلوم نشد.یه بار گفت دختره یه بار گفت نه پسره آخرش هم ننوشت تو برگه سونو.گفت آنومالی اومدی حتمی میگم.

من دوتای اول طبیعی بودم.واسه اولی مثل شیر و خیلی خوشحال رفتم تو اتاق واسه زایمان.اینقدر درد کشیدم و وحشتناک بود که دیگه از الان میترسم واسه زایمان.زایمان دومی راحت تر بود.ولی الان 7سال فاصله افتاده. میترسم باز مثل اولی سخت بشه.میگم سز کنم خیلی پرسیدم و تحقیق کردم همه میگن نه همون طبیعی برو.نمیدونم چه کنم.

به سلامتی. مشکلی نیست انشالله،نگران نباش.چرا سلفری دادی؟از کجا فهمیدن مشکوک به سندروم داون هست؟من ان ...

قربونت برم عزیزم ایشالله 

تو همون ان تی 12 هفته تشخیص سندروم داون دادن که باید سل فری میدادم .منم الان 13 روزه آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده خیلی طول می‌کشه 

برای منم تو ان تی تشخیص جنسیت ندادن . مهم نیست عزیزم ایشالله هر چی باشه جفتشون سالم باشه

والا چی بگم خواهرم طبیعی زایمان کرد خیلی خوب بود براش 

ولی من می‌دونم نمیتونم انجام بدم تو خودم نمیبینم .بیشتر از دردش که تاحالا تجربه نکردم ترسش منو می‌کشه 

قربونت برم عزیزم ایشالله تو همون ان تی 12 هفته تشخیص سندروم داون دادن که باید سل فری میدادم .منم الا ...

ممنون دوست عزیز،انشالله بچه های هردومون به سلامت به دنیا بیان.

جواب سلفریت اومد همین جا منو ریپلای کن.مطمئنم مشکلی نیست.

اره واقعا طبیعی ترس داره.همه چی غیر قابل پیش بینی هست که چی میشه. حالا سز اگه بعدش هم درد هست حداقل روند کار رو میدونی.اطرافیان من چندین نفر رفتند درد طبیعی هم کشیدن آخر سز شدن.ایناش بده که غیرقابل پیش بینی هست.ایشالله به راحتی و سلامتی برای هردومون سپری بشه🌹

ممنون دوست عزیز،انشالله بچه های هردومون به سلامت به دنیا بیان.جواب سلفریت اومد همین جا منو ریپلای کن ...

الهی آمین ♥️ 

واقعا ترس داره اصلا نمیخام بهش فکر کنم😄

زنده باشی عزیزم ممنونم چشم ذخیره کردم پیامتو هر چی شد خبرت میدم 💋