2777
2789

سلام بچه ها

من دیروز دندون عقلمو کشیدم خیلی اذیت شدم

شام یه چندتا قاشق فرنی خوردم ودیگه نتونستم بیشتربخورم

شوهرم گفت یه لیوان شیر بیار برای مامانم بریم بالا پیشش بخوابیم امشب تنهاست

گفتم چشم

رفتیم بالا با دندون دردم کلی نشستم تعریف کردم باهاشون و در مورد یه موضوعی بهشون کمک فکری دادم

اصلا هیچ به روشون نیاوردم که جای دندونم درد میکنه

دیگه ساعت شد ۱۲ رفتیم که بخوابیم

مادرشوهرم گفت اون موز رو بخور دندون کشیدی

گفتم ممنون چشم

به شوهرم که داشت برای مامانش شربت عسل وگلاب درست میکرد گفتم بیا توام موز بخور

گفت نه من نمیخورم نصفشو بده مامانم

خیلی ناراحت شدم یهو یه تیکه کوچیک موز که جدا کردم بدارم دهنم ازدستم افتاد رو زمین که نخوردمش وانداختمش دور

وبقیشم گذاشتم موند توبشقاب

شوهرم که داشت برای مامانش شربت عسل میبرد گفت چرا ناراحت شدی

حالا مگه چی شده یالا بیا موزتو بخور

من منظوری نداشتم و دادو بیداد کرد

گفتم اصلا کاری باتو ندارم دیگه موز میل ندارم سهم خودم افتاد زمین بقیشم گذاشتم مامانت بیاد بخوره

انقد دادوبیداد کردو بهم گفت لجباز گند اخلاق و ازاین حرفا    

من با خودم گفتم من چقدر بدبختم که دندونمو کشیدم با شکم گرسنه اومدم بادرد فک و گوش نشستم با اینا تعریف و دلداری دادن بهشون بعد یه موز ناقابلم که میخوام بخورم میگه نصفشم بده مامانم. شربت عسلم درست میکنه میده مامانش  ولی دادوهوارش برای منه😢

(مامانش تو اتاق خوابش بود ومتوجه این جریانات نشد اصلا)

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

حس میکنم یکم حساس شدی🚶نمیدونم حس میکنم 

واقعا موضوع مهمی نبوده 

کلا مگه همه مردا مامانی نیستن

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

به مادرش چه...

شوهر خودت مشکل داره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگفتی درد دارم نمیام یا حرف نمیزدی بعدم یه چیزی بهت بگم داری باهاشون زندگی میکنی دیگه باید خیلی چیزا بهت برنخورن وگرنه زندگیت جهنمه این رفتارا و انتظارا برا عروسیه که ماهی دو سه بار خونه مادر شوهر سر میزنه !!

من باشم هرچی خواست بخوره میگم نصف اینو نخور نگه دار میخوام ببرم برای بابام

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حس میکنم یکم حساس شدی🚶نمیدونم حس میکنم واقعا موضوع مهمی نبوده کلا مگه همه مردا مامانی نیستن

من هفت ساله ازدواج کردم

پدرشوهرم همون اول فوت کرد

و کلا ازاول زندگیم یه روز خوش ندیدم

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

اکثر مردا مامانین اسی جان

ولی اگه دندونت درد میکرد باید میموندی خونه استراحت میکردی

خودت با خودت مهربون باش تو با دندون درد رفتی کلی حرف زدی اونوقت انتظار داری شوهرت به فکرت باشه وقتی خودت به فکر خودت نبودی!

الانم خونه دیگران باهم بحث نکنین باعث میشه سواستفاده کنن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

قهر کردن نداشت کل موز میخوردی محل ب شوهرت نمیدادی مگه بچه ای؟

خیلی شکننده وحساس شدم داروهای هورمونی برای بارداری مصرف میکنم مغزم حرف اضافه نمیکشه

افسردگی گرفتم

من هفت ساله ازدواج کردمپدرشوهرم همون اول فوت کردو کلا ازاول زندگیم یه روز خوش ندیدم

عزیزم :) میفهمم اما برای این چیزا بنظرم اعصابتو بهم نزن 

روان خودت مهم تره:)

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................                     اگ امضامو خوندی یه صلوات برام بفرس دوست قشنگم💚🫂

اکثر مردا مامانین اسی جانولی اگه دندونت درد میکرد باید میموندی خونه استراحت میکردیخودت با خودت مهربو ...

درسته  حق باشماست😭