2777
2789

دوستم یه ماهی میشه با یه آقایی به قصد رابطه جدی و ازدواج در ارتباطه بعد این آقا چند روز پیش گفته عوضی آشغال میمون کثافت دهنت سرویس و چند تا چیز دیگ اصلا فحش نیست من از روی دوست داشتن و صمیمیت بهت میگم ناراحت نشو ازم اینم ناراحت شده بعد برگشته گفته اینا شوخین ولی تو خیلی زود رنجی

من بهش گفتم اینا بنظر منم شوخی نیست

کی درست میگه بنظرتون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا تو. مگه قراره با هر ادم فحاشی وارد رابطه بشیم.. اون تربیت خانواده گیش فحش رو شوخی میدونه ـآیا تربیت خانواده گی دوست  تو هم اینطوره که با ادم فحاش ارتباط داشته باشه حتی به قیمت خورد شدن شخصیت و احساسش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهش باید میگفت اسم همه حیوونا رو بهم نسبت دادی میخوای یه چندتا فحش ناموسیم بده قشنگ خالی شی

ریده به سر تا پاش بعد میگه بی جنبه ای

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

انقد بعضی دخترا هر فحشی بهشون میدن  نیششون شل میشه و چشاشون قلبی قلبی میشه پسرا فک میکنن فحش ناموسی هم بدن  دخترا دوست دارن 

چند وقت پیشم اینجا یکی تاپیک زده بود نامزدش بهش گفته بود توله سگ من این دختره هم ذوق کرده بود به خاطر این بی احترامی 🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بگه مادر خواهرتو ....بعدم بگه من از رو صمیمیت فحش میدم پفیوز نکبت

اینجور آدما اصلا لیاقت بحث کردنم ندارن

فقط باید ولشون کنی برگردن ب باغ وحش

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
شما باشین ناراحت میشین؟

قطعا ناراحت میشم. سگ  کی باشه که دهنشو باز کنه. هر چی عقده داره سر من خالی کنه و اخرم بگه شوخی کردم.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فقط با دهنت سرویس میتونم کنار بیام بقیشو بهم یکی بگه میگم ننته 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بهش باید میگفت اسم همه حیوونا رو بهم نسبت دادی میخوای یه چندتا فحش ناموسیم بده قشنگ خالی شیریده به س ...

میگه همین فحشا رو تو هم بهم بده من اصلا اینا رو شوخی میدونم برای اینکه یخمون آب شه😐

انقد بعضی دخترا هر فحشی بهشون میدن نیششون شل میشه و چشاشون قلبی قلبی میشه پسرا فک میکنن فحش ناموسی ...

وای انقدر بدم میاد از این کلمه توله

یکی اگه بهم بگه میرم تا خونشون همین گوشيو میکنم تو حلقش😐

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد...