2777
2789

من تا دیروز متوجه نشدم بعد دیروز موقع دستشویی ی چیز گردالو از وازنم دیده میشد توگوگل زدم دقیقا همون عکس زده افتادگی مثانه اما گوگل یا فیلم ها میگ درمانی نداره😥😥😥😥

یا اگ هم داشته باشه چ جراحی ک... ممکنه برگرده... 

الان من باردارم مشکلی پیش میاد یعنی؟ 

شنبه نوبت دکتر دارم با معاینه دیده میشه؟ 

اینم بگم دو سه باری موقع عطسه یا گلاب ب روتون میخواستم بالا بیارم بی اختیاری گرفتیم یکمی خیس میشد شلوارم ادرار میومد😢😢

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

عزیزم ماه چندمی؟ اصلا نرو اینترنت.به دکتر بگی بهتره... الان رحم داره جای همه اعضا رو میگیره.. طبیعیه. اگه بعد دو سه ماه از زایمان بازم بود اون موقع جدی پیگیر درمان شو. ولی تا ماه اخر تقریبا جای همه چی تو شکم عوض میشه😁 نینی جابجا میکنه تا جای خودشو باز کنه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماه چندمی؟ اصلا نرو اینترنت.به دکتر بگی بهتره... الان رحم داره جای همه اعضا رو میگیره.. طبیعیه ...

ماه سوم نزدیک ب چهارم 

احه تا حالا همچنین چیزی ندیدم دوسه بارم موقع عطسه ادرار اومد ازم

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
رفتی دکتر بهش بگو

چشمم

ماه سوم نزدیک ب چهارم احه تا حالا همچنین چیزی ندیدم دوسه بارم موقع عطسه ادرار اومد ازم

میگم عزیزمـتا حدی طبیعیه. ولی افتادگی مثانه از الان زوده. به دکترت بگو بهتر راهنمایی میکنه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

میگم عزیزمـتا حدی طبیعیه. ولی افتادگی مثانه از الان زوده. به دکترت بگو بهتر راهنمایی میکنه

🙏🙏🙏

چشمم

چشم ودلت روشن اون گوگلی ول کن 🤦😂به فکر سلامتی نی نی باش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم