2777
2789
عنوان

قشم بهتره یا کیش

209 بازدید | 16 پست

برا خرید و گردش.خیلی اهل تفریحات آبی نیستم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشم بیشتر چیزاش طبیعیه اما کیش مصنوعی و دستساز اگه بخوای چیز بخری قشم بهتره

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

با تور میری کیش. با ماشین میری قشم.

چرا فرقشون برا ماشین‌چیه؟ 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
قشم بیشتر چیزاش طبیعیه اما کیش مصنوعی و دستساز اگه بخوای چیز بخری قشم بهتره

قشم که تازگیا همه میگن گرونه

قشم که تازگیا همه میگن گرونه

نه فامیلای ما که با خودمون رفتن قیمتا خوب مثلا کفش ۲میلیونی ۶۰۰ هزار تومن بود

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

نه فامیلای ما که با خودمون رفتن قیمتا خوب مثلا کفش ۲میلیونی ۶۰۰ هزار تومن بود

خود قشم با درگهان؟

من تا بحال کیش نرفتم ولی قشم که خیلی خوبه ....هم جاهای دیدنیش عالیه وهم قیمت های بازارهای درگهان نسبت به شهرمون بهتره ‌....اگه هم تو بازارها بگردی ی کلی میتونی حراجی پیدا کنی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خود قشم با درگهان؟

بله رفته بودن خود قشم با تور و اتوبوس نفری ۵ میلیون هزینه دادند و دیگه خود کاروان شون غذا هاشون و جای خواب بهشون داد 

اگر بخاطر دریا و حال و هوای آبی میگفتی میگفتم کیش.

اما برای خرید و حالا یه دریا رفتن میگم قشم بهتره توی بازار درگهان قشم کلی خرید میتونی بکنی.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بله رفته بودن خود قشم با تور و اتوبوس نفری ۵ میلیون هزینه دادند و دیگه خود کاروان شون غذا هاشون و جا ...

از کدوم شهر کدوم فصل بود؟

قشم رو دوست دارم به خاطر جاهای طبیعی قشنگی که دارهدره حال خرید قشم و درگهان از کیش بهترهبا ماشین خود ...

با ماشین بهتره قشم؟ شهرمون دوره آذربایجانم.

از کدوم شهر کدوم فصل بود؟

از استان اصفهان حدود ماه دی بود پارسال