2777
2789
عنوان

ناباروري همسرم و اسپرم اهدايي و iui

| مشاهده متن کامل بحث + 5377 بازدید | 252 پست
اوکی قسمت اول سوال که مرده مثلا ایکسه اصلا نمیشناسن اما قسمت دوم جای تفکرداره چون بابچه اون آقا خوا ...

خدا کنه همه براحتی باردار بشن 

کسی کارش به تخمک اهدایی و‌....نکشه 

چون همون تخمک اهدایی هم انگار مال زنه نیست دیگه مال شوهرشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منظورت از 5سال چیه؟ یعنی بعد 5سال بازم بچه سالم میاری؟ من پسرم فلج بود سقط کردم آزمایش دادم ژن ...

نه گلم

برای به سرپرستی گرفتن بچه میگن یکی ازشروط اینه

حداقل ازاقدام زوج ۵سال بگذره وبچه دارنشن فرزند میدن

من بیماری ام مربوط به اعصابه ژنتیکه باید ۴۰روز قبل اقدام

داروهامو قطع کنم وگرنه جنین سقط میشه

حتما غیر قانوی چیزی هست چون برای رحم اجاره ایی هم هست ولی واقعا سخته 

نه عزیزم مراکز بزرگ و معروف علنی انجام میدن

حتی مراکز و دکترای معروفی آی یو ای با اسپرم اهدایی انجام میدن

کاملا هم قانونی و علنی

هر مرکزی قانون خودش رو داره

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
نه عزیزم مراکز بزرگ و معروف علنی انجام میدن حتی مراکز و دکترای معروفی آی یو ای با اسپرم اهدایی انجا ...

خب برام سواله 

چجور میشه 

اسپرم یه مرد نامحرمه دیگه 

بعد اینا بکنار فردا بچه این زن با بچه همون مردی که اسپرم داده میشه خواهر برادر ناتنی حاا یه درصد این دوتا باهم ازدواج کنن مگه باطل نیست؟

خب برام سواله  چجور میشه  اسپرم یه مرد نامحرمه دیگه  بعد اینا بکنار فردا بچه این ز ...

دیگه کسی که سالها ناباروری داشته و اونهمه زجر و عذاب تحمل کزده به این چیزا فکر نمیکته

این مدل حرف و حدیثا مال اوناییه که فکرشون راحته و این مصیبتا رو نکشیدن

به قول ما مرفهین بی درد😄

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه
دیگه کسی که سالها ناباروری داشته و اونهمه زجر و عذاب تحمل کزده به این چیزا فکر نمیکته این مدل حرف و ...

نمی دونم والا

همیشه میگم یسری ها بچه نمیخوان بچه دار میشن 

یسری ها بچه میخان چقدر انتظار اما اینجوری

یه چیز جالب بگم 

یکی از همشهری هامون بچه دار نمیشد بعد با خواهرش جاری بود بعد خواهرش بهش گفت ما باردار میشیم بچه میدیم به شما اونا هم قبول کرد بعد همین که تو بیمارستان دنیا اومد گفت بیا ببرش حتی نه بمن نشون بدید نه شیرش میدم الان خانومه داره پسر خواهرش بزرگ کرده الان فکر کنم ازدواج هم کرده 

نه گلم برای به سرپرستی گرفتن بچه میگن یکی ازشروط اینه حداقل ازاقدام زوج ۵سال بگذره وبچه دارنشن فرز ...

انشالله صاحب یه بچه شیرین خوشکل میشین😘

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

آره

اونو من شنیدم کسی با پی جی دی باردار نشده الکیه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

فدات شم ان شا ا..    

❤️❤️❤️