سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
دیگه کسی که سالها ناباروری داشته و اونهمه زجر و عذاب تحمل کزده به این چیزا فکر نمیکته این مدل حرف و ...
نمی دونم والا
همیشه میگم یسری ها بچه نمیخوان بچه دار میشن
یسری ها بچه میخان چقدر انتظار اما اینجوری
یه چیز جالب بگم
یکی از همشهری هامون بچه دار نمیشد بعد با خواهرش جاری بود بعد خواهرش بهش گفت ما باردار میشیم بچه میدیم به شما اونا هم قبول کرد بعد همین که تو بیمارستان دنیا اومد گفت بیا ببرش حتی نه بمن نشون بدید نه شیرش میدم الان خانومه داره پسر خواهرش بزرگ کرده الان فکر کنم ازدواج هم کرده
نه گلم برای به سرپرستی گرفتن بچه میگن یکی ازشروط اینه حداقل ازاقدام زوج ۵سال بگذره وبچه دارنشن فرز ...
انشالله صاحب یه بچه شیرین خوشکل میشین😘
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است