2777
2789

اینقدر هی تعریف میکنن که برادرم برا اینکار کرد برام اینو خرید بردم فلان جا فلانی این کار کرد خواهرم ... یعنی اینقدر تعریف میکنن جوری که انگار همه چیز گل و بلبل و همه دارن دورش مثل پروانه می چرخن بدون عیب و نقص و همه اش از تلاش‌ها و فداکاریهای خودشون میگن و بچه ی که دائم درس خون و با کمالاتی تعریف میکنه .... میدونم خیلی هاش دروغه مثلا از این اون اختلافات مشکلات خانوادگیشون میفهمی من از این همه تعریف پشت سرهم حالم بد میشه خوب ادن حسابی یه کم درمورد چیزای دیگه حرف بزن کشتیبان با برادرت و خواهرت و خواهرزاده ها و... جنتلمنت

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنن بیشتر مورد توجه خانواده شوهر قرار میگیرن.و بقیه میفهمن ك اونا حامی دارن

برادر شوهرم ۵۰ سال داره با بچه هاش وقت زن گرفتنشون دیگه حامی کجا بود حس میکنم میخان خودشون بزرگ جلوه بدن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

ول کن بابا فقط سکوت کن

بعد میگن تو ساکتی خودت قاطی می نمیکنی من همیشه ساکتم

من یه زن داداشم دارم فقط سلام دانش راسته بقیه دروغ 

هی میاد از خانواده اش تعریف می‌کنه جدیدا خواهرش ازدواج کرده هی میاد میگه خواهرم یخچال خریده 120میلیون فلان چیزو خریده 50میلیون همه رو هم دروغ میگه ها چون وضع مالی  خانواده اش خوب نیست بعد همه هم مسخره اش می‌کنن

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

اره یکیشون دقیقا اینجوریه آی خونه اونا پسته و آجیل گونی گونی میخوریم و اینو برام میخرن و عیدی سنگین میدن و از اینا چرت و پرتا 

یکیشونم یجوری رفتار میکنه انگار هیچکس به جز این پدرو مادرشو دوست نداره یعنی وابسته شدید 

اینو از من بشنو

هروقت یک نفر در مورد یه چیزی خیلی تعریف میکنه یا خیلی روش تاکید میکنه یعنی دقیقا تو همون موضوع ضعف و کمبود داره

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
برادر شوهرم ۵۰ سال داره با بچه هاش وقت زن گرفتنشون دیگه حامی کجا بود حس میکنم میخان خودشون بزرگ جلوه ...

اگه سنش زیاده به این اخلاق گندش عادت داره.  

بعضیا این مدلین.  دوست دارن بشینن و همش از کس و کارشون راست و دروغ  پز بدن.  عقده این

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

من یه زن داداشم دارم فقط سلام دانش راسته بقیه دروغ هی میاد از خانواده اش تعریف می‌کنه جدیدا خواهرش ا ...

میاد بگه خیلی برا همه عزیزی هستیم و زندگیمون گل و بلبل

شما موضوع رو عوض کن از آشپزی و سفر و فلان بازیگر و گرونی و ..‌حرف بزن😁

اصلن اهلش نیستن بگی سفر میگه رفتم سفر برادرم .غذا پخت خواهرم برام ..