2777
2789

پرداخت بیمه تا امشب وقت داشت، پولش دیشب جور شد و من گفتم فردا صبح یعنی الان پرداخت میکنم، ساعت هفت صبح رفتم توی سایت تامین اجتماعی حق بیمه رو پرداخت کنم ولی زده منقضی شده😭 خودش زده تا 22 ام

یعنی تا دوازده امشب باید وقت میداشت

حالا من چه غلطی کنم قطع میشههه؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم وقتی منقضی باشه ازشما بعنوان جریمه پول میگیره. طریقه ی بیمه شدنتون خویش فرما بود؟ یا از طریق ...

خویش فرما

خودمون پرداخت میکنیم

وای جریمه اش زیاده یعنی؟😭😭😭😭

خویش فرماخودمون پرداخت میکنیموای جریمه اش زیاده یعنی؟😭😭😭😭

حضوری برید بپرسید. فکر کنم جریمه ش زیاد نباشه. حضوری برین کلی دلیل بیارین که سایت رو براتون باز کنن. ماهانه پرداخت میکنین یا هرسه ماه؟ 

معمولا سه ماه هم وقت اضافه میده اگر اون تاریخم رد کرده باید حضوری بری دوباره برات وصل کنن

تا امروز مهلت یک ماهه اش بود

نمیدونم سه ماه بهمون مهلت بدن یا نه

اگه میخواستن مهلت بدن چرا نوشته منقضی شده

شوهرم کارمنده همین بخشه حیف قهرم باهاش بپرسم از نگرانیت کم کنم.ولی فکر نکنم شاید جریمت کنن مگه شهر ه ...

😭😭😭 همش تقصیر خودمه دیشب پشت گوش انداختم

آخه مگه نباید سایت کوفتیشون تا دوازده امشب باز باشه