2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل برگشتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست
منظورم از اون لحاظ نبود منظورم همین دفاع همه جانبته بعد دادن یدونه پیام از سمت ایشونه! اصلا اینطوری ...

خوب از نظر شما چیه معنی برگشتنش  وقتی میدونه همخوابی نمیکنم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت میخوره دختر صادق و با شخصیتی باشی

مطمن باش یکی مثل خودت پیدا میشه

برو ببینش

مطمن باش با حرفهات خدمت میکنه

ومعلوم آدم دم دمی مزاجی هست

و یکبار دیگه باهات سرد میشه

حتی دور از جون بعد ازدواج

پس فکراتو بکن عجولانه تصمیم نگیر

مردها خیلی....

اول نگاه به حس و حال خودت کنبرا خودتم ارزش قائل شون نترس راحت حرفاتو بهش بزنتو هم غرور داشته باش

الان حسم اینجوریه که هم دوسش دارم و هم ندارم چون دلم شکوند با پس زدنش. گفتم نمیام ببینمت اما قانع نشد 

بهت میخوره دختر صادق و با شخصیتی باشیمطمن باش یکی مثل خودت پیدا میشهبرو ببینشمطمن باش با حرفهات خدمت ...

مرسی عزیزم لطف داری  آره میترسم باز اذیت بشم  تازه یکم دلم اروم گرفته . 

الان حسم اینجوریه که هم دوسش دارم و هم ندارم چون دلم شکوند با پس زدنش. گفتم نمیام ببینمت اما قانع نش ...

راحت بگو اولویتم کارامه اگه شد یه وقت دیگه دیگه جوابشو نده

نزار فکر کنه تو همیشه در دسترسی

خب چجور همو میشناختید

محل کارش عزیزم . میدونم از من خوشش میومد ولی از رابطه احساسی فراری بود  دیگه جزییات بیشترو نمیدونم چون مرموز بود و چیزی لو نمیداد منم خستم شد ولش کردم کلا فکر نمیکرد کلا ولش کنم و دیگه سمتش نرم 

دیده خبری ازم نشده لابد پشیمون شده اومده

میری ببینیش؟؟؟

واسه من بعد از یکسال و دو ماه پیام داد سلام میخوام ببینمت منم جواب ندادم نمیتونم باهاتون رو در رو بشم توانشو ندارم.

باوجودیکه خیلی دوسش داشتم اونم خیلی مغرور بود و بارها با احساساتم بازی کرده بود. من نتونستم برم ببینمش با وجودیکه هنوز دوسش داشتم و میفهمید از علاقم بهش گفته بودم

اره خیلی خوشم میومد ازش من خودم جلو رفتم یکطرفه بود ولی باور نمیکرد حسی ک بهش دارمو تلاش کردم باور ...

خیلی بچه اگه بری همچینی کسی رو باید مثل خودش رفتار کنی سه ماه باید منت بکشه ن با یه پیام هول بشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)