2777
2789

دارم میمیرم کی تا حالا اینجوری شده امروز صبح از خواب پا شدم دیدم زیر دلم حتی شکمم کمرم کلیه هام حتی ببخشی از زیر ناف به پایین تیر میکشه شدید و درد دارم حتی نمیتونم راه برم و بشینم نمیدونم شاید سرما زده اخه الان اقدامی هم هستم برا بارداری احساس میکنم تخمدانام الان میترکه ترو خدا هر که نظری داره بیاد بگه دارم از درد میمیرم نمیتونم تکون بخورم ازدوقتی اقدام کردم البته با درمان و پیش دکترم هی تخمدانام درد میکرد اما امروز بدتر خواهس میکنم یه راه حل بگین ممنونم

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو
من روده تحریک پذیر دارم هر وقت میگیره اینحوری میشم

اره منم رودم مشکل داره دلمم هم درد مکنه وای خیلی بده

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا کسی نیس😓😓😓😢😢😢

منم دیروز اینجوری بوذم نفسم میکشیدم درد داشتم یکی دوساعتب درد کشیدم ساکت شد

من از صبح اینجوریم خوب نمیشه 

منم اقدامم

جدا یعنی ممکنه مال اون باشه ...من فکر میکردم مال سرماس

جدا یعنی ممکنه مال اون باشه ...من فکر میکردم مال سرماس

منم فکر کردم سرماست

الان دوباره اینطور شدم قبلا اصلا اینجوری نبودم

چند روز قبل کمرمو پوشوندم

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
منم فکر کردم سرماست الان دوباره اینطور شدم قبلا اصلا اینجوری نبودم چند روز قبل کمرمو پوشوندم

وای خدا یعنی چی اخه کلیه و شکم و همه تیر میکشه درد میکنه😣

وای خدا یعنی چی اخه کلیه و شکم و همه تیر میکشه درد میکنه😣

من فکر میکردم کمر و کلیه هام پر تیغ شده

نفس میکشیدم یه دردی داشت،حتی نمیتونستم راه برم

شوهرم طرف می شست،اینش خوب بود

من فکر میکردم کمر و کلیه هام پر تیغ شده نفس میکشیدم یه دردی داشت،حتی نمیتونستم راه برم شوهرم طرف م ...

باز خوبه شوهرت کمک میکرد شوهر من چاشد رفت خونه مامانش تا الان همین بغله اصلا نپرسید خوبی یا بد😭

من فکر میکردم کمر و کلیه هام پر تیغ شده نفس میکشیدم یه دردی داشت،حتی نمیتونستم راه برم شوهرم طرف م ...

چکار کردی خوب شدی😔

باز خوبه شوهرت کمک میکرد شوهر من چاشد رفت خونه مامانش تا الان همین بغله اصلا نپرسید خوبی یا بد😭

مردا همشون همینطور هستن

من فکر کردم دردم واسه اقدام باشه آخه اصلا اینجور نبودم و نشدم