2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا یک سال میگن طبیعیه  ولی من با برنامه رفته بودم جلو فکر میکردم با اولین اقدام باردار میش ...

به نظرم این برنامه ریزیها و هی چک کردن تاریخها خیلی استرس زا هستش. باردای یه فرایند کاملا رندوم و تصادفیه. باید بیخیالی طی کرد به نظرم. فقط شرایط رو مهیا کرد. تازه سنی هم ندارین شما. من ۳۵ سالم بود😎

فیبروم اینترمورال چیه؟ من یه فیبروم 5 سانتی دارم دکتر هنوز تشخیص نداده که باید در بیارم یا میتونم با ...

چطوری محلش رو تشخیص ندادن 

آخه با یه سونو همه چیزش معلوم میشه 

۵ سانت که زیاد بزرگ نیست تا میتونن دکترا عمل نمیکنند 

دکترم بهم گفت بیمار داشتم با ۹ سانت فیبروم باردار شد به سلامت 

خدایا شکرت ♡♡
پس چرا نمیشین؟ حتما یه علتی داره 

عکس رنگی وآزهمسرم و....همه سالم تخمک گذاری دارم فولیکول غالب دارم اما نمیشه که نمیشه

حالا اینماه دکتر گفت برو تست پی سی تی بده

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

شما فیبرومتون علایم هم داره؟ مثلا پریود سنگین؟

اره پریود شدید تکرر ادرار 

من تقریبا ۵ ساله میدونم از دوران مجردیم 

بعد ۵ سال علائم برام عادی شده 

پریودم دو روزاش خ شدید میشه بقیه اش خوبه

خدایا شکرت ♡♡
منم یه فیبروم 7سانتی اینترامورال دارم بعد از یکسال باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد ولی دکترم میگفت سق ...

اخییی ان شاءالله دوباره باردار  میشین 

خدایا شکرت ♡♡
مرسی من تخمدان پلی کیستک دارم به خاطر همین باردار شدنم یک سال طول کشید البته با لتروزول باردار شدم&n ...

اهان کیست هم داشتی پس بهمین خاطر طول کشیده

۴۵ در ۵۰ میلی یکی فقط دارم خداروشکر 

خدایا شکرت ♡♡