2777
2789

پیام داده بود که : انقدر خرج نکن براش تهش هرکاری کنی میگه نکردی برام! لازم نیست ات اشغال بخرید انقدر "

جلو روی من یه رفتاری نشون میده

پشت من یجور دیگس

انقدرم یراش ارزش قائلم باورم نمیشد انقدر سمه

حالا اصلا خرجی نکرده حتی ی چیز طلام نخرید منن انتظار زیادی نداشتمو ندارم نمیدونم این چشش پی دوتا شال لباسه یا چی ک همونارن از پول خودن گرفتم یکی دوبار برامن تو عقدی کادو گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت میشدم اما بیشتر از شوهرم که اجازه داده خواهرش همچین حرفی پشت من بهش بزنه

اون فقط گفته بود ما خرجی نداریم و پایان داده بوو بحث رو اما بیشتر حسم میگه خواهر شوهره من چون شوهرن تامینشون میکرده نمیتونه ببینه الان برای من کاری کنه

وای خدایا به خواهر شوهر چه ربطی داره معلومه که باید به شوهرت بگی که چرا به اون اجازه داده تا در مورد ...

اصلا این پیامای رد بدل شده ش رو نمیخواستم ببینم 

از شانس بدم دیدمو سریع گوشیش بش دادم

الان نمیدونم چیکار باید بکنم تموم تصوراتم نسبت ب این دختر عوض شد چون عینه خاهر میدونسگش

اون فقط گفته بود ما خرجی نداریم و پایان داده بوو بحث رو اما بیشتر حسم میگه خواهر شوهره من چون شوهرن ...

اینم هست شوهرتم خوب جوابشو داده فقط حواست باشه ک شوهرتو پر نکنن

ولی من بودم دوس داشتم شوهرم خیلی بدتر برخورد کنه باهاش و جلوش وایسته (توقعم بالااس🤣)

اینم هست شوهرتم خوب جوابشو داده فقط حواست باشه ک شوهرتو پر نکننولی من بودم دوس داشتم شوهرم خیلی بدتر ...

چی بگه یعنی کل خانوادش از این ادم میترسن

شبیه نامادری سیندرلاس

امشب از خواهر شوهر زخم خوردم دیگه برا تا آخر عمرم بسه ! حوصله هیچ کدوم شونو ندارم بعد از زایمانم تنها کاری میکنم برمی‌گردم مشهد وره دله مامانم یه خونه مستقل میگیرم راحت شم😔

امشب از خواهر شوهر زخم خوردم دیگه برا تا آخر عمرم بسه ! حوصله هیچ کدوم شونو ندارم بعد از زایمانم تنه ...

بخدا هیشکی خانواده ادم نمیشه...هرچند خاهر شوهر دارین تا خاهر شوهر ..از خدا میخام خاهرشوهر شدم بیشتر  حواسم ب زندگی خووودم باشه?درصورت نیاز همراه عروس باشم تو خانواده غریب اذیتش نکنم