2777
2789
عنوان

روز معلم چی بدیم

92 بازدید | 9 پست

کلاس پسرم یه معلم دارن و ۳ تا فوق العاده) نقاشی رباتیک و ورزش هفته ای یروز(

حالا روز معلم بنظرتون چی بدیم بهشون

نظر من اینه برا اونا

ماگ بخریم .معلم خودشون کارت هدیه 

کسی بوده تو این شرایط 

به معلم های دیگه کادو دادید یا فقط معلم خودشون؟

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دانش آموز بودم کادو نمیدادم ارزش نداشتن آخه 

یکی از یکی بدتر و سمی تر ..

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

هرکدومو که دوس دارین و ازش مهربونی و کمک دیدین جهت جبران هدیه بدیناونم کارت هدیه باشه ارزشش بالا تره ...

ابتدایی هست بچه ام.من نماینده ام و از الان تو فکرم

من روز معلم به جای معلما به مدیر و معاون کادو دادم که موقعه امتحانات قبولم کنن اخرشم تجدیدم کردن😂😔

تو باید درس میخوندی عزیزم  

ابتدایی هست بچه ام.من نماینده ام و از الان تو فکرم

من خودم مامانم معلمه هرچی براش بیارن خوشحال میشه ولی منی ک میبینم بخام راستشو بگم کادو هایی مث گل یا مثلا همچین چیزایی با اینکه مامانم همرو میزاره تو اب ولی خشک میشه دیگه بعد خونمونم پر لیوانه لیوان نیاریننن🤣🤣🤣

همونو کارت هدیه مبلغ کمتر ببرین مثلا همون ۲۰۰ ک میدین برا لیوان یا بیشتر اونو بریزین تو کارت هدیه و تمام برا خودتونم کمتر میوفته حتی شما ۵۰۰ ام بریزین فک کنم خوب باشه اصلا به مبلغ نیست به اون توجهیه ک کردین