2777
2789

نمیخوام از خودم تعریف کنم من هرجا که برم مردا و پسرای اونجا بهم پیشنهاد میدن چه دوستی چه ازدواج ...خودمم تو رابطه هستم که برای ازدواجه 

تحصیلات بالایی داره شغل خوبی داره درآمدشم واسه سنش خوبه  ولی از اوناس که باید بهش بگی تا متوجه یه سری چیزا بشه حالا بگذریم 

ولی هر مردی سمتم میاد دلم میخواد یه نمه ازش بدونم ینی آشنا شم ولی تا حالا که محکم برخورد کردم و نشون دادم که تو رابطه ام ولی ته دلم میگم اگه این آدم بتونه منو خیلی خوشبخت تر از این یکی کنه چی؟ اگه خوب تر باشه چی؟؟؟ 

عاشق نیستم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ک نیستیادم عاشق حتی بدبخ شدن با عشقشو ب خوشبختی با یکی دیگ ترجیح میدهبهد تو به خوشبخت ترررر شدن ب ...

کسی که بتونه به من حس رضایت بیشتری بده رو تو زندگیم راه میدم 

نه نیستم اون یه سری بی توجهی ها داره که باعث شده فکر کنم اونم دوسم نداره

پس همون از رابطه طرد شدی 

سرد شدی این رابطه رو اگر مثل قبل نکنی میشه جدایی 

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..