2777
2789
عنوان

امشب بهم تهمت زد که تو زیگیل داری

453 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من از وقتی افزایش وزن پیدا کردم منگوله ی پوستی یدونه کوچولو نزدیک واژنم در آوردم...

پیش دکتر هم رفتم گفت در اثر تجمع چربی و سایش ران ها هستش گفت باید برداری دیگه فرصت نشد تو این مدت

خواهرمم ماما هست منم پرستارم زیگیل دیدیم قبلاً خواهرم معاینه کرد گفت زیگیل زیاد میشه در طی چند مدت ولی این چند ساله فقط این یدونه ست و رنک پوسته و اندازه ش همونه ...

خلاصه بعد از چندین ماه نامزدم بدنم رو دید برای اولین بار هیچ مشکلی هم نبود...روی شکمش خال های ریزی بود گفتم حساسیت دادی؟ گفت نه ولی چندین بار دیدم شکمش رو میخارونه 

امروز خارشش شدید تر شده بود پیام داده بهم تو زیگیل داری چون من خارش گرفتم قبلاً با یکی رابطه داشتی؟؟ گفتم بخدا نه و واقعا هم نداشتم جان مادرم رو قسم خوردم چندبار بازم هی تکرار می‌کرد تا اینکه مجبورم کرد عکس خالم زو برای دوستش که دکتره بفرستم...

و اونم گفت منگوله هست 

ولی واقعا امشب خورد شدم دستام داره مبلزه از ناراحتی

بخدا خودش روی شکمش خال های ریز داشت مثل جای ژیلت که جوش ریز میزنه و چند بار دیدم داره میخارونه...

چیکار کنم ؟؟ سگ محلش کنم ؟؟ مغزم قفل کرده 

تو زندگیم از اونجام عکس نکشیذه بودم واسه مرد غریبه بفرستم ولی مجبورم کرد ...خیلی دلم شکسته

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋

واقعا عکس دادی 

مگ از خودت مطمئن نبودی 

خیلی اشتباه کردی خیلی

خودش بره آزمایش بده

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیشعوره ولی از نادونی حتما شک کرده چون جدیدا در این موارد زیر صحبت میکنن ترسیده 

چون هنوز خیلیی هم که همو نمیشناسین 

آدم هزارتا چیز به ذهنش میاد و میره مخصوصا اگه اطلاعات و سواد کافی نداشته باشه 

توهم به دل نگیر اگه عقدین ولی سرسنگین باش

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

واقعا عکس دادی مگ از خودت مطمئن نبودی خیلی اشتباه کردی خیلیخودش بره آزمایش بده

آره مطمئن بودم ولی هی میگفت رابطه داشتی رابطه داشتی می‌دونم رابطه داشتی مجبور شدم 

از دست این مردا😔بنظرم قهر کن باهاش

آره یه مدت باید خیلی سرد باشم باهاش 

بخدا الان هم دستام داره میلرزه

اسی جان نمیخوام تومسائل خصوصیت دخالت کنم

به هرحال بدن خودته

ولی اگه این نامزد همون اقایی هست که تاپیک قبلیت گفتی باهاش دوستی دیگه باهاش رابطه نداشته باش

کسی که سریع فکرش رفت سمت رابطه داشتن شما قطعا ادم به دردبخوری نیست. علاوه بر خطراتی که برای سلامتیت داره بودن باهاش روح وروانتو داغون میکنه

آره یه مدت باید خیلی سرد باشم باهاش بخدا الان هم دستام داره میلرزه

آفرین کوتاه بیای عادت میکنه شما رو مقصر کنه همیشه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

اسی جان نمیخوام تومسائل خصوصیت دخالت کنمبه هرحال بدن خودتهولی اگه این نامزد همون اقایی هست که تاپیک ...

اختیار داری گلم رابطه نداشتیم عزیزم فقط در حد لمس و اینا البته شرمندم این رو گفتم 

دیگه نمی‌دونم چرا یهویی این حرفا رو می گفت هی میگفت ازت مطمئن باشم ؟؟؟

خیلی بیشعوره ولی از نادونی حتما شک کرده چون جدیدا در این موارد زیر صحبت میکنن ترسیده چون هنوز خیلیی ...

خودش هم پرستاره و کلی ادعا داره توی رشته ش🫠🫠🫠🫠