2777
2789
عنوان

وزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 38 پست
بخاطر بوش اصلا لب نمیزنه مولتب ویتامیناز مختلف دادم همرو رالا مزاره دکتر گفت نده آ د بده همونم بالا ...

دختر منم اصلا شربت و دارو نمیخوره من مولتی ویتامین و‌قطره آهن رو توی خواب بهش میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر بزار روزا تو خونه راه بره صندلی تاب کوچیک اینا بخر تلویزیون روشن کن پفیلا بزار جلو بچه سرگرم بش ...

تمام این راه هارو امتحان کردم،دختر من انگار قسم خورده چاق نشه

😐 ای بابا این نینیها چرا غذاخور نیستن! منم عین کوزت دارم هی غذا درست میکنم با تزیین خانوم خوشش بیاد ...

وای آره،مامانم میگه شماها بچه بودید سنگم میخوردید فقط منتظر بودید بهتون یه چیزی بدم بخورید ولی بچه های الان اصلا

تاثیر داره؟

اره بدنش جونم میگیره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂