2777
2789
عنوان

ازدواج بلی یا نه

123 بازدید | 9 پست

فرض کنید برای یه دختر۳۳ ساله که شاغله و تحصیل کرده اس  تا این سن بجز یک مورد هیچ خاستگاری  نیومده ولی الان یکی از همکارهاش ازش خاستگاری کرده پسره که رفتیم تحقیق پسر سالم، خوب و باایمانیه واخلاقش خوبه اهل دود و دم نیست از لحاظ مادی بجز ۴ دنگ از آپارتمانی که با مادرش توش زندگی می کنه چیزی نداره ، از لحاظ ظاهری هم دختره و هم پسره در یک سطح هستند و هم قدن

پسره به دختره هم گفته اگه با هم ازدواج کردیم باید چند سال اول زندگی با مادرم زندگی کنیم تا من بتونم پولامو جمع کنم و یه خونه مستقل بخرم

پسره خیلی خوبه خیلی هم دختره رو دوست داره

شما جای دختره باشید چیکار می کنید آیا ازدواج می کنید یا منتظر یه مورد بهتری هستید

اینم بگم دختره وضع مالی پدرش خوبه 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
پسر خوبیه و ازدواج کنه
7
70%
منتظر یه مورد بهتر باشه
3
30%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا درباره مهمترین تصمیم زندگیت میای از مایی نظر میگی که نه تو رو میشناسیم نه اون آقا رو؟مچ بودن و پازل گمشده ی هم بودن با شناخت و مشاوره رفتن قابل تشخیصه نه نظرسنجی اینجا.لطفا خودتو بدبخت نکن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بالاخره همفکری هم میشه، بی تاثیر نیست.

از اصول همفکری شناخت و درک اون شخصه.شما الان از چهار خط نوشته چه طوری میتونی شناخت پیدا کنی .خواهر من مشاوره ازدواج یه بحث علمیه.اینو منی میگم که از مشاوره رفتن خوشم نمیاد.ولی ازدواجو اگه قسمتم باشه حتما میرم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

من نظرم ازدواج با اون اقاس ولی یکجا زندگی کردن با مادر آقا پسر،کاره بسیار اشتباهی هست ،الان زمانه عوض شده ،به سرعت اختلاف پیش میاد، با بیست‌وپنجم سال تجریه زندگی زناشویی بهت گفتم عزیزم ...کار عاقلانه انجام بده نه از روی عجله و شتابزدگی