2777
2789
ندیدم این تاپیکشو هنوز داغ سارینا؛نارگیل تازه اس طاقت اینو دیگه ندارم😢

تاپیکش ترکید همه گزارش زدن

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
نه مرد نبود ولی ی داستان خیالی تعریف کرد از خودش جواب همه اونایی رم ک گفتن دروغ میگی رو اصلااا نداد ...

هی بابا 😩 اینا فازشون چیه😫

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم این تاپیکشو هنوز داغ سارینا؛نارگیل تازه اس طاقت اینو دیگه ندارم😢

اونو بیخیال من هنوز به قضیه سنیورا اکتیورا فکر میکنم تا دو روز میرم تو خودم😩

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
خلاصه داستانش چی بود. این که گفته بود رفتم هتل شوهرم دنبال خونه ست؟

نه بابا گفته بود با شوهرم رفتیم رستوران با دوست شوهرم بعد دوست شوهرم دوس پسر سابقم بود😂😂😂یکمم پرو بال به داستانش داده بود

خب اصلا چ ربطی داشت😐من سوال داشتم پرسیدم مقل خیلیای دیگ

نمیدونم ربطش چی بود، فقط حدسمو گفتم. یاسی هم یادم نیومد کی بود، تاپیکش چی بوده که همه فهمیدن فیکه؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!
نمیدونم ربطش چی بود، فقط حدسمو گفتم. یاسی هم یادم نیومد کی بود، تاپیکش چی بوده که همه فهمیدن فیکه؟

همون ک گفتش با شوهرم رفتیم رستوران با دوستش بعد دست بر قضا دوست شوهرم دوست پسر سابقم بود

اونو بیخیال من هنوز به قضیه سنیورا اکتیورا فکر میکنم تا دو روز میرم تو خودم😩

😂😂😂😂😂😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من