2777
2789
الان خب ینی چی اون کاربری ک پای بچه بود  نمیخواد ب من یاد بدی کی و چجوری حرف بزنم

خانم شمادحالتون خوبه عزیزم؟

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها قبول دارین اکثر اونایی که اسم کاربریشون یاسه! یه چیزیشون میشه. این یاس. اون یاس. حتی اون یکی ...

مگ چی گفته😲

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
اره دیدمش مگه چیشده؟ چرا قطع دسترسی شده؟

سر اون قضیه تاپیک سرکاریش ک دیگ.جواب نداد میخواستم ببینم اومد توضیحی بده یا رفت 

یکی دو روز پیش که بودش منم خواستم ازش بپرسم ببینم خونه گرفتن ؟

جدیی بودش؟چیزی نگفت راجبع تاپیک سرکاریش؟

سر اون قضیه تاپیک سرکاریش ک دیگ.جواب نداد میخواستم ببینم اومد توضیحی بده یا رفت 

یعنی اونم دروغگو بود😢😐

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

بنظرم کسایی که یه بحثی رو دوسندارن وارد اون بحث نشن، که باعث توهین به همدیگه نشه، دل همدیگه رو نشکنیم لطفا

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

یعنی اونم دروغگو بود😢😐

نمیدونم والا ک تاپیکی زد خیلی ضایع بود الکیه همه هم هی میگفتن بعد ک همه گفتن داری دروع میگی رفت و اصلاا جواب نداد تاپیکشم ترکید 

مگ چی گفته😲

من تاپیکشو نخوندم ولی نارسیس یه تاپیک زد که بیا توضیح بده سر کارم یا نه. 

حالا این یاس نه. اون یاس و اون یکی یاسم سرکاری بودن!!!! :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اونم مرد بود؟😳

نه مرد نبود ولی ی داستان خیالی تعریف کرد از خودش جواب همه اونایی رم ک گفتن دروغ میگی رو اصلااا نداد رفت 

بنظرم کسایی که یه بحثی رو دوسندارن وارد اون بحث نشن، که باعث توهین به همدیگه نشه، دل همدیگه رو نشکنی ...

نه اصلا این خانم معلوم بود یچیزی فهمیده بهش نرسیده😂😂