2777
2789

یه پسر ۶ ساله دارم همیشه دوست داشتم دوتا پسرام پشت سرهم باشن مسائل اقتصادی اجازه نداد که بچه دوم بیارم پسرم الان تنهاس بعد نمیشه بزارم خونه کسی بره کلاس میره بازم وقت اضافه داره میخام اول خونه بخرم حداقل دوخوابه بعد برم دنبال حضانت یه پسر که همسن پسرم باشه که باهم بزرگ شن و رفیق هم شن اما متاسفانه خیلی میترسم که بچه اخلاقیات درونیش جوری باشه من نتونم خوب بزرگش کنم دوست دارم اخلاقش به‌ام جور باشه باید ملک بنام بزنیم شوهرم میگه ما توی تامین هزینه بچه خودمون ممکنه به مشکل بر بخوریم بچه مون در آینده خونه میخاد اما بنظرم من روحیه و خواهر برادر داشتن مهمتره میتونم خودن بچه دار شم قصدش دارم اما تا ۳ سال دیگه شرایطم جور نمیشه من میگم حالا هم سن بچه مون نشد یکی دوسال کوچکتر اما خیلی تربیت آینده بچه ی که خانوادش نمیشناسم میترسم 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

همسن نباشه بهتره ، ۳ ساله بگیر خودت تربیتش کن ، بهتره ندونه پسر واقعیتون نیست 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قصد دارم ی دختر بیارم ی طرح اومده اسمش طرح میزبان هست

یعنی چی طرح میزبان

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم قصد دارم ی دختر بیارم ی طرح اومده اسمش طرح میزبان هست

ملک بنام کنم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

این مهمتررررررررین و حساس ترین تصمیم زندگی تو خواهد بود... به هیچ وجه شوخی بردار نیست... ببین اگه واقعا میتونی اون بچه رو هم اندازه پسر خودت دوس داشته باشی و هیچچچچ فرقی بین شون نزاری، بیارش

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

همسن نباشه بهتره ، ۳ ساله بگیر خودت تربیتش کن ، بهتره ندونه پسر واقعیتون نیست

اختلاف سنی با پسرم زیاد میشه میخام رفیق باشن و من خونه هنوز نخریدم 

این مهمتررررررررین و حساس ترین تصمیم زندگی تو خواهد بود... به هیچ وجه شوخی بردار نیست... ببین اگه وا ...

میتونم اما روحیات بچه هم مهمه

بچه داری نگیر اصلا

چرا نگیرم

اختلاف سنی با پسرم زیاد میشه میخام رفیق باشن و من خونه هنوز نخریدم

اون موقع هم رفیق میشن 

خواهرزاده منم ۷ سالشه داداشش ۲ سال 

دیگه به پر پای بابا مامانشونم نمیپیچن 

پسر بزرگه همش با کوچیکه بازی میکنه و مراقبشه 

مگه به کسی که خودش بچه داره هم بهزیستی بچه میده ؟ شما پرسیدین گفتن میدن یا حدس میزنید بدن بهتون ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این مهمتررررررررین و حساس ترین تصمیم زندگی تو خواهد بود... به هیچ وجه شوخی بردار نیست... ببین اگه وا ...

اره ، خیلی سخت میشه اگه بخواد بچه بزرگ بگیره ، چون معلوم نیست میتونه دوسش داشته باشه یا نه

مگه به کسی که خودش بچه داره هم بهزیستی بچه میده ؟ شما پرسیدین گفتن میدن یا حدس میزنید بدن بهتون ؟

اره میدن