2777
2789
عنوان

امروز کل شخصیتم زیرسوال رفت

182 بازدید | 13 پست

من یه وسیله خونه خریدم چند روز پیش اومدم دیدم با بقیه وسایلام هماهنگ نیست دوباره رفتم تعویض کردم با یه وسیله برقی دیگه ک کلا با تحقیقات فهمیدم مارک جالبی نیست... فروشنده برام تعویض نمیکرد با هزارتا التماس و خواهش برام تعویض کرد...

احساس حقارت میکنم😢😢😢

کارم خیلی زشت بوده؟؟؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد سخت نگیر ولی سعی کن هیجانی تصمیم نگیری قبلش یکم تحقیق کن با این گرونی من یچیز برا خونه می‌خوام ...

آخی تابه چینی گرفته بودم اومدم خونه دیدم سایز بزرگتره لنگه ب لنگه میشدن ظرفام ... پولمو ک پس نمیداد باید یه چیزی میگرفتم...

وسیله برقی گرفتم فکرمیکردم مارک خوب میده ولی دیدم ب درد نخور داده من بهش اعتماد داشتم ن اینکه برا فروش قسم و آیه بیاد ک این مارک عالیه....

حالم بده ...احساس حقارت میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا حالا عوض کردی اون برقیه رو

آره ...دوباره یه تومن گذاشتم روش یه قابلمه بزرگ گرفتم...

ولی آبروم رفت...داغون شدم .... شوهرمم میگه بلد نیستی خرید کنی ... تقصیر توعه😢 احساس کمبود میکنم ... انگار هیچی بلد نیستم...دلم میخاد فقط گریه گریه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ...دوباره یه تومن گذاشتم روش یه قابلمه بزرگ گرفتم...ولی آبروم رفت...داغون شدم .... شوهرمم میگه ب ...

اتفاقا آفرین بهت  آنقدر شجاعت داشتی بردی پس دادی فروشنده هم نیم ساعت غر می‌زنه فردا یادش می‌ره شوهرتم برا خودش حرف میزنه کلا مردا غرغروئن😅

اتفاقا آفرین بهت آنقدر شجاعت داشتی بردی پس دادی فروشنده هم نیم ساعت غر می‌زنه فردا یادش می‌ره شوهرت ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم...💗💗💗🌺🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا هم پس دادن بد نیست😅😅 من شده کادو برا خونمم آوردن بردم پس دادم یچیز دیگه خریدم

بعضی فروشنده ها خشک نیستن اهل دل هستن واقعا...

ولی ایشون خیلی خشکه حتی زنشم اینقدر خشک بود ک پس نمیگیریم و هزارتا حرف ...

قسم خوردم هیچوقت پامو تو مغازش نزارم...مشتری ثابتشم توقع چنین حرکتی نداشتم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا هم پس دادن بد نیست😅😅 من شده کادو برا خونمم آوردن بردم پس دادم یچیز دیگه خریدم

چون تو شهر کوچیکم و همسرمم سرشناسه دوس نداشتم چنین اتفاقی بیفته ... بیشتر این موضوع آزارم میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40