2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخاد من نمیخام😑😥

314 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من الان 42سالمه 2تا بچه دارم یکی دختر یکی پسر. پسرم 13ساله دخترم 5ساله شوهرم دوباره گیر داده بچه میخاد ولی من دیگه اعصابشو ندارم تحملشو ندارم افسردگی خراب دارم حالا این در حالی هست که باید کهنه کنم باید خودم شیر بده کم کاری تیروئید هاشیموتو دارم اعصابشو ندارم شوهرم میگه بعدها در اینده پشیمون میشی چکار کنم 

خدایا شکر 

نه واقعا دیگه گذشت از شما 

بیخیال شو بنظرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت بچه میخواد ولی پوشک خریدن نمیخواد !بگو اگه بچه میخوای باید هزینه کنیخواستن به تنهایی که کافی ن ...

میگه بعدا تنها میمونی یه بچه بیار پیری تنها نمونی بماند که الانم پیرم 

خدایا شکر 
چه عجیب .استارتر منم همسن شمام و تو اقدامم واسه بچه سوم ،البته من دو تا بچه‌ ی دیگم کوچیک تر از شما ...

من اصلا اعصابی برام نمونده سر دختر کوچیکم خیلی اذیت شدم خیلی بهانه گیر ونق نقو بود خیلی خون به دلم کرد 

خدایا شکر 
من اصلا اعصابی برام نمونده سر دختر کوچیکم خیلی اذیت شدم خیلی بهانه گیر ونق نقو بود خیلی خون به دلم ک ...

یه دو سالی صبر کن دخترت بزرگ تر بشه بعدش اگه خواستی اقدام کن 

منم تیروئید و تنبلی تخمدان دارم