2777
2789
عنوان

برای ارشد از کی باید شروع کنند

650 بازدید | 19 پست

اگه هدف یه دانشگاه سطح بالا و تیپ 1 فنی باشه  از چه موقع ای باید شروع کنند؟ 

و توی ترم های پایین باید چی کار کنن که بتونن پایه سازی کنند؟

بیشتر بهتره رو مهارت عملی کار بشه یا تئوری؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

منم میخوام ارشد شرکت کنم ولی دانشگاه خاصی مدنظرم نیست فقط قبول شم. نمیدونم کی هست ثبتنامش 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منم میخوام ارشد شرکت کنم ولی دانشگاه خاصی مدنظرم نیست فقط قبول شم. نمیدونم کی هست ثبتنامش

ایشالا موفق میشی😍

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا موفق میشی😍

همچنین گلم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ارشد یعنی تئوری

کتاب کنکور باید بگیری

نهایتش کلاس هم هست ولی اگر کتاب هم ارتباط گرفتی کلاس رو ول کن

برای شروع کردن هم خودت باید در مورد خودت اطلاعات داشته باشی دیگه

مثلا سطح ریاضیاتت چقدره و چقدر باید وقت بزاری

ارشد یعنی تئوریکتاب کنکور باید بگیرینهایتش کلاس هم هست ولی اگر کتاب هم ارتباط گرفتی کلاس رو ول کنبرا ...

ببین من ترم 3 یکی از رشته های مهندسیم

دقیق نمیگم

خواهشا نگو هنو ترم پایینی و فلان

من واقعا هدفم یه دانشگاه سطح بالاست برا همین میخوام بدونم تو این ترمای پایین چیکار کنم بهتره و میتونم به هدفم نزدیکتر بشم؟

ببین من ترم 3 یکی از رشته های مهندسیمدقیق نمیگمخواهشا نگو هنو ترم پایینی و فلانمن واقعا هدفم یه دانش ...

فعلا تمرکز بزار برای معدل خوب

سخت هم نگیر

منم مکانیک میخونم

ترم ۴ هم هستم

و آزاد تهران جنوب هم هستم

چیز خاصی نیستن که خجالت بکشی یا روت نشه بگی

فعلا تمرکز بزار برای معدل خوبسخت هم نگیرمنم مکانیک میخونمترم ۴ هم هستمو آزاد تهران جنوب هم هستمچیز خ ...

منم ازاد میخونم برا همین میخوام ارشدو یه دانشگاه دولتی قبول شم

چون اصلا روحیم به ازاد نمیخوره و واقعا فضا رو دارم به زور تحمل میکنم

بعد یه چیزی..مهارت چی؟

در کنار مباحث تئوری و قوی سازی پایه باید رو مهارت و عملم کار کنم درسته؟

فعلا تمرکز بزار برای معدل خوبسخت هم نگیرمنم مکانیک میخونمترم ۴ هم هستمو آزاد تهران جنوب هم هستمچیز خ ...

یه چیز دیگه

معدل برای ارشد مهمه؟

بخاطر اینکه شناسایی نشم گفتم که بهتره رشتمو نگم🙂

منم ازاد میخونم برا همین میخوام ارشدو یه دانشگاه دولتی قبول شمچون اصلا روحیم به ازاد نمیخوره و واقعا ...

بله بستگی به رشته باید مهارت و نرم‌افزار هم یاد بگیری

با معدل ۲۰ بری برای استخدام و اگر نرم‌افزاری بلد نباشی استخدام کنسله

اگر منظورت تاثیر معدل تو کنکور هست فکر نمیکنم

بعد یه چیزی

اینجا یکی از خانما گفت اگر لیسانس رو از ازاد گرفته باشی و ارشد و دکترا رو از دولتی هرچند با نمرات عالی، نمیتونی استاد دانشگاه های دولتی سطح بالا بشی مگر با پارتی،درسته؟