2777
2789
چ دقیق میگی بازم بگوووو عاقبت خوشی میببنی برامون؟

در نهایت درگیریها همیشه هستن،اون گاهی تحت کنترلت هست گاهی نیست،سعی کن زبون خوش و نرمی داشته باشی، تو نمیتونی اونو تو چنگت نگه داری

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در نهایت درگیریها همیشه هستن،اون گاهی تحت کنترلت هست گاهی نیست،سعی کن زبون خوش و نرمی داشته باشی، تو ...

😂رو مخی زیاد میره نمیشه واقعا... 

گاهی حس میکنم اصلا براش مهم نیستم تمام توانشو میزاره واسه کارای دیکه بع من که میرسه اعصاب خوردی هاش میارع 

چه جالبه فالتون لطفا از منم بگیر برام جالب شد خودم ۲ آذر شوهرم ۲۰ دی

تو شوهرت رو بیشتر از چیزی که اون دوستت داره، دوست میداری ولی خوب اون ازت حرف شنوی داره، بهت اعتماد داره و بهت حس های خیلی خیلی خوبی داره!!! اون مرد خردمند و فهمیده ای هست و از نظر روحی کمی ضعیفه، تو دخدری هستی که ذاتا جذاب و باحال و مهربون و دوست داشتنی هستی،خدا حفظت کنه 😍

[QUOTE=378332396]در نهایت درگیریها همیشه هستن،اون گاهی تحت کنترلت هست گاهی نیست،سعی کن زبون خوش و نرمی داشته باشی، تو ...[/QUOTE

جدا از زندگی متاهلی شخصیت خودم و آینده امو چجور میبنی بالاخره مستقل میشم تو کارهام و درآمد.و.... 

😂رو مخی زیاد میره نمیشه واقعا... گاهی حس میکنم اصلا براش مهم نیستم تمام توانشو میزاره واسه کارای دی ...

درسته انگار که همیشه با یک پسر بچه پنج ساله طرفی

عزیزم ببخش که جواب بچه هارو توی تاپیکت دادم

[QUOTE=378332396]در نهایت درگیریها همیشه هستن،اون گاهی تحت کنترلت هست گاهی نیست،سعی کن زبون خوش و نر ...

تو مشکل عدم تمرکز داری و یه هو فازت تغییر میکنه،اهدافت رو پیگیری نمیکنی عزیزم، باید خیلی سخت کوش تر و جدی تر باشی

تو شوهرت رو بیشتر از چیزی که اون دوستت داره، دوست میداری ولی خوب اون ازت حرف شنوی داره، بهت اعتماد د ...

ممنون عزیزم میشه راجب وضعیت مالیمون هم یکم بگی رشد میکنیم در اینده ؟

عزیزم کلی از ازدواج نمیگی؟برای من متولد ۸۴/۳/۶

تو عزیزکم، اگر عجله کنی توی ازدواجت اشتباه میکنی باید صبور باشی،اخلاق هات خاص هستن هر کسی نمیتونه باهات کنار بیاد و تو هم نمیتونی با هر کسی کنار بیای 

تو مشکل عدم تمرکز داری و یه هو فازت تغییر میکنه،اهدافت رو پیگیری نمیکنی عزیزم، باید خیلی سخت کوش تر ...

در مورد وضعیت مالیمون هم میتونی بگی تا آخر در جا میزنیم آیا؟