2777
2789
عنوان

اولین سالگرد عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 4660 بازدید | 22 پست
خدای من چه رومانتیک...من نمیرسم همچین کاری بکنم..همیشه بعد همسرم میرسم. جز یک روز در هفته..تو دوساعت ...

اره بابا.فقط خریداتو از قبل بکن.کادوتو هم بخر.

از خرازی شمع لیلیوم بگیر با گل برگ های چن تایی. خودشون دارن گل برگارو ( البته اگ گل برگ بخای) 

قبل اینک بیاد قشنگ شمعاتو بزار هر مدلی میخای. حالا اگ بادکنک یا هر چیز تزئیناتی ای ک دوسداری بریز رو زمین. من واسه تولدش بادکنکارو ک داخلش گاز بود رو ته رمانش رو آهن ربا وصل کردم ک سنگینی کنه رو زمین حالت ایستاده پیدا کنه.نصفشم رو زمین ریختم.

میتونی بادکنک نگیری چون سالگرد عقده.

خلاصه حالا دگ سلیقه اییه و همه چیو اوکی کن ۱۰ دیقه قبل اینک بیاد شمعارو روشن کن. اهنگتم بزار .

اگ دوسداشتی مث من کلیدو بزار پشت در بهشم بگو دارم میرم حموم رسیدی کلید پشت دره بازکن بیا تو تا من بیام. اینجوری خیلی باحال میشه.

اره بابا.فقط خریداتو از قبل بکن.کادوتو هم بخر. از خرازی شمع لیلیوم بگیر با گل برگ های چن تایی. خودش ...

دوستم حالا اگ بخای میتویم آی دی تل‌گرام همدیگرو بگیریم بهمدیگه پی ام بدیم و راحت تر پیشنهاد تزئیناتی بهت بدم و راهنماییت کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم حالا اگ بخای میتویم آی دی تل‌گرام همدیگرو بگیریم بهمدیگه پی ام بدیم و راحت تر پیشنهاد تزئیناتی ...

تلگرام ام حذف کردم.وقت ام رو میگرفت.

بهت پیشنهاد دوستی میدم. بی زحمت قبول کن

خیلی زیبا..بهش فکر میکنم

همسرم خیلی خوشحال شده بود و اینکه شب هم شام رفتیم بیرون دونفری خیلی خوش گذشت.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...