2777
2789
عنوان

واسه ابتدایی روز معلم چی میدین بیایید بگید این مبلغ چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 50 پست
کلاس ما نماینده گفت فقط کارت هدیه مدیم به معلم،کیک و شیرینی هم نمیگیرم واسه بچه ها،در طول سال زیاد ب ...

بدم میاد این نماینده ها حکم  منشی پزشکو دارن که اداشون بیشتره توقع حقوق دارن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ما هم گفتن نفری 200 یا 500، ولی من دوست نذارم، روی اینکه بگم نمیدم هم ندارم، میخوام برای خودم یچیز بخرم ده بار دودوتا چهار تا میکنم امروز فردا میکنم شش ماه غقب میندازم تا بخرم، تو این اوضاع گرونی 

من به نماینده اعلام کردم حق ندارین از والدین پول جمع کنید هیچی

واقعا آفرین 

ببین طرف راضی نیست پول زور رو جمع میکنن میدن به چ کارتون میاد 

باید همه معلما همینو به این این نماینده های خودشیرین بگن 

اصلا نماینده حق نداره فیش ها رو بزاره گروه

پول زور دیگه . خود شیرینی می کنه بچش زرنگه میگه این معلم باید سال بعد هم بیاد در صورتی که بچه من چون کنده معلم اصلا ازش سوال نمی پرسه سال بعد باید از دوستاش جدا کنم ببرم کلاس معلم دیگه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

به عنوان یه معلم خواهش می کنم نه پول جمع کنید نه پشت معلمها صفحه بذارید، ما راضی نیستیم

اینو باید به نماینده ها بگین

دور هم دیگه جم میشن پز میدن هر کی یه قیمت میده

نمیگن طرف شاید نداره

به عنوان یه معلم خواهش می کنم نه پول جمع کنید نه پشت معلمها صفحه بذارید، ما راضی نیستیم

اینو به نمایندگان کلاس بگید از الان دارن شماره حساب میدن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اینو باید به نماینده ها بگین

دور هم دیگه جم میشن پز میدن هر کی یه قیمت میده

نمیگن طرف شاید نداره

واقعا آفرین ببین طرف راضی نیست پول زور رو جمع میکنن میدن به چ کارتون میاد باید همه معلما همینو به ای ...

بخدا راضی نیستم توی این همه گرفتاری از مردم پول بگیرن که واسه من خودشیرینی بکنن یه تبریک از طرف دانش آموزام کافیه خانواده هست که حتی به صد تومن هم محتاج اونوقت بیان بدن به من .... من وظیفمو انجام میدم حقوقمم میگیرم 

این نماینده ها رو باید جمع کنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پول زور دیگه . خود شیرینی می کنه بچش زرنگه میگه این معلم باید سال بعد هم بیاد در صورتی که بچه من چون ...

ببین مثلا امسال مد شده بود واسه روز مادر بیایید برای معلم پول جمع کنیم کارت هدیه بدیم  به معلم 

خودم که زنگ زدم به نماینده گفتم جمع کنید این بازی ها رو مد کردین خق ندارین جمع کنید 

به نماینده مدرسه دخترمم زنگ زدم گفتم شرمنده ایشون همکار من هستن درست ولی خواهشا اینا رو دیگه مد نکنید منم هیچ پولی نمیدم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بخدا راضی نیستم توی این همه گرفتاری از مردم پول بگیرن که واسه من خودشیرینی بکنن یه تبریک از طرف دانش ...

عزیزم لطفا تو گروه درسیتون و به اولیا بگید ن کادو بیارن ن کیک

واقعا رو بعضی خانواده ها فشارن ، بعضی خانواده ها هم میارن دیگ مجبور میشن بقیه بیارن خیلی قلبا راضی نیستن 

لطفا برا شب یلدا و ... هم به خانواده ها نگید پول بیارن مدرسه جشن بگیرن خیلیا ندارن 

ببین مثلا امسال مد شده بود واسه روز مادر بیایید برای معلم پول جمع کنیم کارت هدیه بدیم به معلم خودم ...

همه که مثل شما نیستن.پروژکتور نداشت مجبور کرد براش اسپیکر گرفتیم دوباره پول جمع کردیم پروژکتور برای کلاس خریدیم هزار تا ادا که من نمی تونم درس بگم کلا ۱۸ شاگرد داره اونم نمی رسه