2777
2789

ریما رامین فر میگفت فستینگ کرده 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب درمانی

البته از سه روز بیشتر نباشه خطرناکه هرچند این روش ها زود وزن کم می‌کنی و خیلی زود هم برمیگرده همون باشگاه رو برو یا تو خونه ورزش کن و اب زیاد بخور کمتر غذا بخور چیزایی ک لاغر می‌کنه مثل آب کرفس ، چای سبز ، شکلات تلخ ، قهوه ، سرکه سیب بعد هر وعده غذایی ، ی حبه سیر ناشتا با آب ولرم ، ترکیب آب و لیمو تازه و... بخور 

ولی وعده غذایی تو کمتر کنی و روزی هشت لیوان آب بخوری خیلی تاثیر گذاره هم رو وزنت هم پوستت

اب درمانیالبته از سه روز بیشتر نباشه خطرناکه هرچند این روش ها زود وزن کم می‌کنی و خیلی زود هم برمیگر ...

سرکه سیب رو چه جوری مصرف کنیم عزیزم؟ از همین صنعتی ها که تو یوپر مارکت ها هست 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
سرکه سیب رو چه جوری مصرف کنیم عزیزم؟ از همین صنعتی ها که تو یوپر مارکت ها هست

اره همه سوپر مارکت ها دارن 

فقط باید به اندازه سه قاشق غذا خوری با نصف کمتر لیوان آب قاطی بعد بخوری