2777
2789

یه دست لباس برای خودم 

لباس زیر هم نخی هم یبار مصرف

پوشک بانوان

سه دست لباس دستکش کلاه جوراب برای نی نی

مای بی بی

دستمال مرطوب 

دستمال کاغذی 

شیشه شیر و سرنگ

حوله کوچیک

پتو نوزادی

دمپایی . لیوان. قاشق .بشقاب. فلاسک . خرما. نسکافه. کمپوت . کیک و بیسکویت. آبمیوه و شیر .شیر خشک . شارژر

من میخام سزارین کنم روز اول میخام شیر خشک بدم حالا مامانم دیوونم کرده میگه روز اول شیرخشک بدی دیگه سینتو نمیگیره جاریمم روز اول شیرخشک داد ولی بعدش سینشو گرفت اخه فک نکنم بلافاصله بعد زایمان شیر داشته باشم چون سینه هام خالیه خالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگر بدونی شیر روز اول مادر چه خاصیتی دارههه

حتما شیر خودتو بده

قدمش مبارک باشه

بله وسایلتون هم کافیه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

وسايل درست و كافيه عزيزم،قدمش پر خير وبركت باشه ،خودتون شير داشتيد كه بديد شير نداشتيد با سرنگ تو بيمارستان شير خشك ميدن خود پرستاراي بخش نوزاد (البته براي دختر من اينحور شد نميدونم همه جا اينجوره يا نه)

سلام اگر بدونی شیر روز اول مادر چه خاصیتی دارهههحتما شیر خودتو بدهقدمش مبارک باشهبله وسایلتون هم کاف ...

میگن اغوز زردی میاره بعدشم میترسم سینه هام بلافاصله شیر نداشته باشه فعلا نخریدم شوهرم گف دیدی نتونستی شیر بدی میگی از داروخانه اونجا میخرم سریع

عزیزم انشاله ب سلامتی بچتو بغل کنی و خوش قدم باشه

من دوتا سزارین داشتم بچه اولم سینمو نگرفت اصلاااا و شیرخشکی شد،میخوام بگم بچه ب بچه فرق داره تو تلاش خودتو بکن مثلا نوه های ی خالم یکی ماشاله اینقد بخور بود با شیرمادر سیدنمیشد شیر خوشکم بهش میداد اما یکی دیگش زیاد بخور نبود یکم رفلاکس داشت چن روز ک بهش شیرخشک داد شیر مادرو اصلا نخورد 

مبارکه، ،فقط یه شب بیمارستانی سه دست لباس برا نی نی،،،در ضمن شیر خشک رو با سرنگ بده که به شیشه عادت ...

میگم سرنگ انسولین برداشتم میشه با اون؟ گفتم شاید خدایی نکرده زردی اینا داشت نگهمون داشتن بخاطر اون لباس زیاد برداشتم اخه از شهرستان میریم دوساعت فاصله داریم

عزیزم انشاله ب سلامتی بچتو بغل کنی و خوش قدم باشهمن دوتا سزارین داشتم بچه اولم سینمو نگرفت اصلاااا و ...

بابا مامانم دیوونم کرده هر روز میگه فلان کس گف شیر خودتو بده شیر خشک بدی دیگه سینتو نمیگیره منم میگم خب اگه تونستم میدم دیگه نتونستم مجورم چیکار کنم

حق با مادرتون و اینکه خلقت خدا اینطوره که بلافاصله بعد از جدا شدن جفت از رحم هورمون های شیردهی ترشح میشن و اولین شیر مادر هم آغوزه که نیاز اولیه نوزاد رو برطرف میکنه و نیازی به شیر خشک ندارید.نیاز نوزاد در روزهای اول بسیار کمه. بعد زایمان هم وقتی اولین حمومتون رو رفتید به همسرتون بگید بیان تو حموم و حسابی زیر آب گرم سینه ها رو براتون ماساژ بدن و آنقدر از هر طرف فشار بدن که تمام عروق و شریان های شیر باز شه. شیردهی باید طوری بشه که روز سوم و چهارم زایمان وقتی از یه سینه شیر می دید از سینه دیگه شیر کنی جریان پیدا کنه و کمی لباسشون خیس شه.

برای پر شیر شدن هم روزهای اول همراه غذا حتما سوپ بخورید در هر وعده و مایعات زیاد بخورید

شیر خشک دادن با این وضع شیر خشک ها اشتباه محضه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
میگم سرنگ انسولین برداشتم میشه با اون؟ گفتم شاید خدایی نکرده زردی اینا داشت نگهمون داشتن بخاطر اون ل ...

همه لباسها رو تو بیمارستان نبر یکی دو  دست رو ببر بقیه رو تو ماشینی که همراهتون هست نگهدار. محیط بیمارستان آلودست.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
میگم سرنگ انسولین برداشتم میشه با اون؟ گفتم شاید خدایی نکرده زردی اینا داشت نگهمون داشتن بخاطر اون ل ...

از همین سرنگ ظریفا،خوبه،،بعد حتما همون روز حتی اگه شیرم نداشتی سی‌نت رو بزار دهانش که هم اون شیر آغوز رو بخوره هم نوک سینه ات کشیده بشه راحت بره تو دهنش

بابا مامانم دیوونم کرده هر روز میگه فلان کس گف شیر خودتو بده شیر خشک بدی دیگه سینتو نمیگیره منم میگم ...

عزیزم اونام نگرانن و دلشون میسوزه ب دل نگیر حما حتما همراهت باشه چون بکارت میاد تو سزارین شیر دیرتر را مبافته ولی با سرنگ من سر هردو پسرم مجبورشدم گرفتم من سر سینهام خیلی بد بود پسر اولم ک هیچ تلاشی نمیکرد پسر دومم چون سرسینم بد بود و جون نداشت با سرنگ بهش دادم