2777
2789

اعصاب ادمو خورد میکنه نمیبینه وضع مملکت چه دزد بازاریه.خونه دختر خاله و دختر دایی مامانمو تو همین عید زدن.طرف با قرص داره زندگی میکنه.حالا من رفتم یه صندوق گرفتم ودیعشم دادم میگه بیخود کردی تو خونه امنیتش بیشتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صندوق امانات گذاشتم بیمه ام‌کردم دیگه خیالم راحته راحته. من تازه خونه ام امنیتش عالیه گاوصندوقم داریم اما خیلی هطری شده دزد زیادشده گذاشتم اونجا خیالم راحته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
باریکلا به بانکهکدوم بانک آسون کرده؟

والا من بانک ملی ملت صادراتو پرسیدم همین بود شرایطش.یه مبلغ در حد ۵۰ ۶۰ تومن ودیعه با یه مبلغ ناچیزی اجاره سالیانه.

دزد هر روز بیشتر از روزای قبل میشه دزدی هم همینطور . اوضاع اقتصادی و بازار کار و ....باعث میشه مردم متاسفانه راحتترین راهو انتخاب کنن

ولی اینکه صندوق امانات امن نباشه احتمالش کمتر از اومدن دزد به خونمونه

منم صندوق امانات گذاشتم بیمه ام‌کردم دیگه خیالم راحته راحته. من تازه خونه ام امنیتش عالیه گاوصندوقم ...

خودت بانک بیمه کرد برات یا از جای بیرون بیمه کردی

منم تو فکرمه بیمشم بکنم.دیگ با خیال راحت میری مسافرت یا بیرون.

انقد تاپیک همین سایت دیدم یه شب نشینی رفته بیرون برگشته دیده دزد زده خونشو

خودت بانک بیمه کرد برات یا از جای بیرون بیمه کردیمنم تو فکرمه بیمشم بکنم.دیگ با خیال راحت میری مسافر ...

بانک بیمه کرد یه فرم بود‌خودم مبلغو تیک زدم فکر کنم تا سقف گش ده میلیارد بود بیمه‌کردم دیگه راحتم‌من خیلی وقته دارم چندساله دو سالم هست که بیمه‌میکنمش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.