2777
2789
عنوان

یه دختر نوجوون اومد پیشم

511 بازدید | 30 پست

دختره فامیلمه

باهام راحته و حرف ها و گفت و گوهای خودش و دوستاشو داخل مدرسه میگه و کلا با هم خوبیم

منم اجازه میدم حرف هاش رو بزنه و هم کلامش میشم

دو سه شب پیش گفت یه چیز میخوام بگم اما برام سخته و....

خلاصه مشخص بود گفتنش براش سخته

اما یکم باهاش حرف زدم و البته خیلی هم کنجکاو شده بودم ک چی میخواد بگه

اما سعی می‌کردم طبیعی جلوه بدم

الان بقیه ش رو داخل پست بعدی تایپ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم حدس زدم🦦

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
جوهرت تموم میشد تو پست اول مگههه

تموم شد.رفت پرش کنه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بعد اصرار و حرف زدن و.... گفت که زنداداش راستش وقتی میریم عروسی من اذیت میشم

بهش گفتم برا چی

گفت وقتی عروس دوماد میبینم میرقصن و یا زنای کم پوشش رو میبینم و بعد دوماد راحت میاد و میره و نگاه میکنخ و زنها هم انگار نه انگار که این دوماد مثلا فلان فامیلشونه و....

بعد گفت تا مدتها فکرم درگیر میشه و حس می‌کنم این افکار دارن منو گمراه می‌کنن....آرامش ندارم....

یهو گریه کرد و بعد گفت دخترا تو مدرسه مدام حرف از دوس پسر و.... میزنن اما من زیاد قاطیشون نمیشم و فاصله میگیرم ک نفهمم ک آرامشم به هم بریزه

اما برا عروسیا واقعا سخنه...میشینی تو عروسی، کوچک ترین چیزی ک ببینی همه وجکدمو ب هم میریزه حتی اگه نگا نکنم یا سرمو پایین بندازم یا بیرون بدم، همون نگاه چند ثانیه ای، ممکنه تا چند ماه فکرمو درگیر کنه

بعد گفت کاش عروسها درک میکردن که نباید هر کاری انجام بدن

کاش میدونستن چقد این کارهاشون، باعث میشه یه دختر نوجوان و حساس، چقدددر تحریک میش