2777
2789

دوره آشنایی و عقد و ازدواج منو همسر قبلیم 12 سال طول کشید 

نمیگم همه چیز خوب بود اما مشکل حادی نبود ازون مهمتر که یکسری حریمها حفظ میشد 

رسید به 3 سال آخر زندگی (مختصر میگم) مادرشون مریض شدن و برای درمان بردنشون تهران بستری شدن 

از اونجایی که ی ارتباط و مهر و احترام خیلی زیادی برای مادرشون داشتن اصلا حاضر نبودن از کنار مادر جدا شدن یعنی هر 4تا پسر کل این 3 سال رو تقریبا تو اون بیمارستان زندگی کردن شیفتی میرفتن خونه ای که داشتن استراحت می کردن 

تایپ کردم الان باقیش رو میذارم

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا این 3 سال همسر در کنارم نداشتم هر مدل که فکر کنید تلاش کردم که کنار هم باشیم

همیشه حق رو به من میداد اما کار خاصی نمیکرد میگفت تو درک کن اون 3 تا هم همین کارو دارن میکنن 

بماند که اون 3 نفر از لحاظ مالی بسیار قوی هستن و هیچ خللی در زندگیشون ایجاد نشد ما هم تو تنگنا نبودیم اما شرایط نرمال هم نبود 

گذشت تا اینکه من دیگه تحملم تموم شد هر حرفی بود هر مدل رفتاری بود همه راه‌ها رو رفتم ولی دیگه طلاق خواستم 

خلاصه بعد از کلی حرف و اینا که من قبول نکردم جدا شدیم 

واقعا کم آورده بودم 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

اوایل فکر میکردم کلا دیگه میخوام تنها زندگی کنم اما بعد از مدتی دیدم من آدم تنها موندن نیستم دوست دارم کسی کنارم باشه 

این مدت از طریق کارم با 2 تا آقا در مرحله آشنایی در حد یکی دوبار رستوران رفتم اما اصلا به روحیاتم نزدیک نبودن 

خلاصه تا 2 روز قبل بعد 2 سال همسر قبلیم تماس گرفت 

انگار بعد از جدایی ما 4 ماه بعد مادرش بهتر شد و تحت شرایط خاص منتقلش کردن خونه 

و حالا همه تقریبا برگشتن به شرایط قبلیشون 

کلی حرف زد اینکه پشیمون و حق با من بود و کلی ازین دست حرفها 

و اینکه هنوز نذاشنه هیچکس از فامیلش متوجه طلاق ما بشن 

میگه برگرد و جبران میکنم و ی قراری بذاریم حضوری حرف بزنیم 

حالا من نمیدونم چیکار کنم 

چقدر خوب و مودبانه نوشتید آفرین.

خیلی برام قابل احترام هستن

افرین به مادر شوهرتون که همچین پسر هایی تربیت کردن

خیلی خانم حامی و باشخصیتی هستن 

فقط به همون دلیل جدا شدی؟؟دلیل دیگه ای نبود؟آخه چراا

3 سال تنها زندگی کردم 

جاری ها تو شهر پدری بودن من شهر غریب 

تو این 3 سال شاید 2 یا 3 ماه یکبار 1 شب میومد خسته و داغون صبح زودم برمیگشت 

از طرفی ما هم زیاد نمی‌رفتیم شرایط جور نبود 

هرچی گفتم ی خونه کوچیک اجاره کنیم اصلا،فقط تو همون شبی که میای 2 ساعت ببینمت قبول نکرد

من عزیز از دست دادم تو این 3 سال فقط 3 روز کنارم بود

دلت چی میگه؟همسر قبلیتو میخای ایا؟بعد خدای نکرده خدای نکرده این اتقاق باز بیوفته چی یعنی بع شما اصلا ...

نمیدونم 

الان شاید تنهایی شاید دلتنگی و شاید ترس از آینده تنها میگه برگردم 

اما اون حجم بس توجهی وقتی یادم میاد 

بله دقیقا به اینم فکر کردم اگه دوباره این اتفاق بیوفته چی

3 سال تنها زندگی کردم جاری ها تو شهر پدری بودن من شهر غریب تو این 3 سال شاید 2 یا 3 ماه یکبار 1 شب م ...

عزیزم اینجوری که شما گفتی الان من بودم برنمیگشتم 

اخه بخاطر هر چیزی نباید زندگی مشترکتو اینجوری بزاری بری 

اگه دوباره مریض بشن چی ؟ 

عزیزم اگه میتونین گذشته رو فراموش کنین البته که بهش برگردینولی اگه میخواین مدام بهم یاد آوری کنین و ...

نه برگشت به گذشته که باعث از بین رفتن حرمتها میشه 

اما کاملا 50_۵۰ هستم اصلا نمیدونم کار درست چیه 

بعد جدایی خیلی آسیب دیدم