2777
2789

اینو شنیدم فقط زمزمه هاش هست و اموزش پرورش تایید نکرده هنوز

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی نه اون تاریخ و چیکار کنیم زمین فیزیک بوسیدم گذاشتم کنار خدایاا

خیلی سخت بود پارسال تاریخ💔

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

مثل اینکه بدبخت شدید چون احتمال تصویبش ۹۹ درصده تو کانال های معتبره تلگرام بوش داره کم کم میاد 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
امیدوارم خدا از دهنت بشنوه وگرنه نمیدونم چه گلی بر سر بگیرم

همیشه همینن ما ۲۰ روز مونده با کنکور بهمون گفتن یازدهم حذف شد

من زبان نهایی 1403 سال 11 هم رو تو تلگرام کامل توضیح دادم مو به مو هر کسی بخواد با هزینه کم براش بفرستم. حتی فایل های شنیداری و جواب هاشم هست.

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus