2777
2789
عنوان

ختنه ختنه ختنه و نگرانی من 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9087 بازدید | 122 پست
هرچی بزرگتربشه بدترمن بچه هام ۴۰ روزبودن ختنه کردم که کاش زودترمیبردم

تو این سن ک هست اصلا مناسب نیست.. یا باید زیر دوماه باشن یا بالای ۴_۵ سال

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،الان با بیهوشی ختنه میکنن پسر فامیلون اینطوری ختنه کزد راضی بود

چرا اینقدر دیر.

من خواهرزدم 20 روزه ختنه کرد.پنج شنبه ختنه اش کردم اصلا اذیت نشد فقط بی حسی زدن براش بیهوشی هم نداشت.فقط جیش اول یه جیغ زد.ماشاالله اصلا اذیت نشد

هزار جور فکر میاد تو ذهنم میدونم فقط نگرانی های بی مورده ولی بازم دلم طاقت نمیاره دوست دارم یه دکتر ...

من پسرم خ نریزی کرد خیلی بد بود پشیمون شدم 40 روزه بود ختنه کردم. حلقه ای بود روشش. مجبور شدیم دوباره همون شب سنتی ختنه کنیم. اینقد خون ازش رفت..... سنتی بهتره. حلقه معمولا گوشت اضاف میاره یا ناقص میگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چرا اینقدر دیر. من خواهرزدم 20 روزه ختنه کرد.پنج شنبه ختنه اش کردم اصلا اذیت نشد فقط بی حسی زدن برا ...

ن من خودم پسرمو ۳۱ روزه ختنه کردم پسر فامیلمونو گفتم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
چرا؟

خیلی دست و‌پا میزنه همش ترس داره و نمیشه سرگرمش کرد ک توجه کنه همش میخاد در بره ..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اگه بزرگتر بشه مواظب خودشم هست..بچه نزدیک دوسال همش داره میدوه و زمین میخوره و این خیلی بده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اره گلم زدم نه خداروشکر ب اون سختی ک فکر‌میکردم نبود همونجا فقط یه کم‌گریه کرد بعدش قطره بهش میدادم ...

به سلامتی اخه منم چند روز دیگه باید برم نگران بودم مرسی عزیزم ایشالله نی نی همیشه سلامت و شاد باشه

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
به سلامتی اخه منم چند روز دیگه باید برم نگران بودم مرسی عزیزم ایشالله نی نی همیشه سلامت و شاد باشه

سلامت باشی عزیزم، من نیمساعت قبلش بهش قطره دادم ولی تو بهداشت گفتن نباید میدادی اثر واکسن رو کم میکنه بعد ک فهمیدن نیمساعت بیشتر نیس ک دادم گفتن خب پس هنوز کامللا اثر نکرده طوری‌نیست😢