2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارشنبه که رفته مدرسه جا گذاشته؟  

تو گروه اعلام کن اگه کسی برنداشته.  شنبه اول صبح برو سر کلاسش بردار

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نمیزاره به منم شک داره یه وقت نخونمش😅تازه خودمم مریضم افتادم یه گوشه به زور راه میرم

وا خب نخون خواهر

بهش اطمینان بده

و خواهشا نخون

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اگه میتونین خودتون برین بگیرین اگه کسی برش نداشته باشه🫠

ببین زنگ ورزش جا گذاشته

بعد زنگ آخر قبل اینکه سوار سرویس بشه رفته نگاه کرده تو حیاط هیچی ندیده، از دفتر هم پرسیده

وا خب نخون خواهربهش اطمینان بدهو خواهشا نخون

نه، آخرین کاری که تو زندگیم میکنم اینه که دفتر خاطرات بچمو بخونم، چون خودم یه عمر دفتر خاطرات نوشتم میفهمم.

ولی قانع نمیشه

خانوما به تا پیکای این دختر توجه نکنین تو یه تاپیکای گفته که من همش دروغ میگفتم و سنم خیلی کمتره و بچه ندارم منم اشتباه کردم و الان دیدمش برید نگاه کنین واقعا متاسفم براتون که کل نینی سایت میکنین تاپیک دروغ. تازه از طرز نوشتنش هم معلومه وقتی میگی اینکارو بکنه دلیل چرت و پرت میاره میگی برو میگه مریضم میگی نرو میگه دخترم ناراحت میشه با عقل جور درمیاد؟؟؟ 

چه خبر 🤗❤

نه، آخرین کاری که تو زندگیم میکنم اینه که دفتر خاطرات بچمو بخونم، چون خودم یه عمر دفتر خاطرات نوشتم ...

واقعا..من از مادرم تو خصوص دخالت تو کارام بددترین ضربه رو دیدم جوری ک الان هم نمیتونم ببخشمش

اولین عشق زندکیمم اون ازم گرفت...

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..