2777
2789
عنوان

پست بین المللی

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من شنبه قراره یه بسته ای پست کنم به آلمان و تاحالا این کارو نکردم 

اونجا مدارک چی میخوان سخت میگیرن چه مرحله ای داره میشه کامل توضیح بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضوری قراره برم چه مدارکی لازمه؟

من متوجه نشدم چی می خوای پست کنی ؟ مدارک یا وسایل؟ اگه مدارک هست سرچ کن کاراپست، میان درب خونه ازت می گیرن .البته اطلاعات من واسه چند سال پیش هست .اگه می خوای حضوری هم بری یکی از پست های بین المللی که چیز خاصی نمی خواد فقط آدرس جایی که می خوای پست کنی را داشته باش با پول. 

نحوه ی آدرس نوشتن تو بسته های آلمانی را هم سرچ کن که حتما باید کد پستی داشته باشی و ....

یه مقدار لباس هست خیلی ممنونم کمکم کردی

من تجربه ی لباس را ندارم ،اما استارتر قبل از ارسال قیمت را به فردی که اونجا هست بگو خیلی وسایل نمی صرفه که ارسال بشن مگه اینکه در حجم زیاد باشه که با کشتی از طریق بندر هامبورگ بره .

در ضمن هیچ اتیکتی نزار رو لباس ها باشن ،حالت دست دوم باشه که شاید اگه یه درصد بسته را تو آلمان اداره ی زول باز کنه مالیات نزنه رو بسته .اگه تو پست هم هزینه ی بسته را ازت پرسیدن که بنویسن یه مبلغ کمی در حد ۲۰ ،۳۰ یورو بگو