2789
عنوان

کمک توروخدا

308 بازدید | 17 پست

سلام.33 هفته و دو روزم.دو شبه درد دارم.کمردرد و دلدرد مداوم.یعنی جوری نیست بگم انقباضه و یهو میگیره.سرکلاژ شدم و استراحت مطلقم

توروخدا کسی مث من بوده و این دردا طبیعیه یا نه؟ساعت چهار با دکترم وقت ملاقات دارم

اگه بچه م زبونم لال دنیا بیاد تو این هفته میمونه یا نه😭😭😭😭

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره اگه مشکلی باشه خدایی نکرده ،بهت امپول دگزا میزنن ریه های بچت برسه  اگه دنیا اومد مشکلی نباشه ... ضمن اینکه اگه ایشاا مشکلی نبود سعی کن هفت ای یه بار کله پاچه بخوری دکترا میگن باعث میشه ریه بچه زودتر برسه

اره اگه مشکلی باشه خدایی نکرده ،بهت امپول دگزا میزنن ریه های بچت برسه  اگه دنیا اومد مشکلی نباش ...

آمپول زدم.چون سابقه یه بار زایمان زودرس دارم.دکترم میگه 34 هفته ت پر بشه دیگه هیچ مشکلی نداری

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من تازه رفته بودم تو 21 هفته  ... نماند فک کنم 21 هفته نمیمونه نه؟

منم تو 26 هفته زایمان کردم یه بار.بچه م نموند😔😔😔متاسفم درکت میکنم

من تازه رفته بودم تو 21 هفته  ... نماند فک کنم 21 هفته نمیمونه نه؟

آخی عزیزم

فک کنم بستگی داره  آخه  دوست خودماوایل 7 ماهگی بدنیا اورد الان بچش سر و مر گنبدس

ولی اوایل خیلی تو شیشه موند تو بیمارستان

🙇
آخی عزیزم فک کنم بستگی داره  آخه  دوست خودماوایل 7 ماهگی بدنیا اورد الان بچش سر و مر گنبد ...

زیر 28 هفته احتمالش خیلی ضعیفه بتونن بچه رو سالم نگه دارن

بچه حتما دچار مشکلات شدید مغزی میشه

سلام لطفا کمکم کنید. من تنبلی تخمدان دارم و سه ماه هست که اقدام کردم . این ماه پری عقب افتاد ده روز بعدش ازمایش دادم منفی بود رفتم دکتر امپول داد برای باز شدن اما الان ده روز هست که از امپول میگذره ولی پری نشدم.