2777
2789
عنوان

کیا مثل من از پدرشون متنفرن

179 بازدید | 9 پست

سلام من یه پدر دارم بشدت بد اخلاق و لجبازی و عوضی همش آرزو میکنم بمیره زندگیمو خراب کرده همه امون ازش متنفریم مامان بیچارم دیگه عاصی شده 

دوس نداره طرفای مادرم بیان خونه ما میگه من ازشون خوشم نمیاد ولی طرفای خودش همیشه اینجان هیچی نمیگه همش سرمون غر میزنی فحش میده 

کنه بد بخت و مجبور کرد به ازدواج با کسی که  اصلا علاقه ای بهش ندارم  داداشم دیگه خونه نمیاد از دست این 

همش میگم کی میمیره راحت بشیم 💔😭

من 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ که چقدر دلم برای پدرم برای صداش برای نگاش برای حرف زدناش تنگ شده😢

کاش فقط یه بار دیگه اسمش بیفته رو گوشیم وبهم زنگ بزنه 😢

کاش یه بار دیگه بیاد بهم سربزنه 😢

حیف که دیگه نیست 

بچه ها قدر پدر هارو بدونید قبل از اینکه دیر بشه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اخ که چقدر دلم برای پدرم برای صداش برای نگاش برای حرف زدناش تنگ شده😢کاش فقط یه بار دیگه اسمش بیفته ...

پدر تو حتماً پدر خوبی بوده 

منم اگه یه روز مادرم نباشه میمیرم اینقدر که مادرمو دوس دارم 

ولی پدر من یه آدم عوضیی ازش متنفررررررررم

پدر تو حتماً پدر خوبی بوده منم اگه یه روز مادرم نباشه میمیرم اینقدر که مادرمو دوس دارم ولی پدر من یه ...

یه روزی من وخواهرام فکر میکردیم حرمت وعزتی که تو خونه پدرمون داریم از طرف مادرمونه اما از وقتی پدرم به رحمت خدا رفته مطمئن شدیم قضیه کاملا برعکس بود 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔