2777
2789
عنوان

دانشجوام بزم ای سی دی ال مدرک بگیرم یا برم شنا نجات غریقی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست
نمیدونم راستش آلان خیلی حوصله ندارم کامل بگمکدوم شهری اگه تهرانی کارت سخت ترهدرآمدم بستگی داره ولی د ...

مشهدای ممنون از لطفتون

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
هیچکدوم با رشتم یکی نیست

بنظرم شنا بهتره ولی واقعا علاقه داشته باشی میتونی پیشرفت کنی 

چون الان ای سی دی ال یچیز خاص نیست ی زمانی بود که مدرکش داشتی خیلی عالی بود توی بازار کار بخصوص مثلا مهندس کامپیوتر و حسابداری و اینا ولی الان میتونی خودت از نت یاد بگیری.

برای تقویت زرومت خوبه ها ولی مثلا اگه رشتت زیرشاخه های پزشکی خیلی ربطی نداره مگه مثلا بهداشت حرفه ای بخونی یا HIT 

اگه هم رشتت جز مهندسی هاست میتونی بگیری ولی بنظرم نه به عنوان کار دوم بیشتر به عنوان تقویت رزومه 

اگر هم قصد مهاجرت داری اون بحثش جداست و خواستی مدرک بگیری از جایی بگیر که بدرد بخوره ک قبولش داشته باشن 

بازم تحقیق کن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شنا بهتره ولی واقعا علاقه داشته باشی میتونی پیشرفت کنی چون الان ای سی دی ال یچیز خاص نیست ی زم ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی سپاس فراوان

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بنظرم شنا بهتره ولی واقعا علاقه داشته باشی میتونی پیشرفت کنی چون الان ای سی دی ال یچیز خاص نیست ی زم ...

برای مهاجرت بدرد میخوره ای سی دی ال؟

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی سپاس فراوان

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاالله موفق باشی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
برای مهاجرت بدرد میخوره ای سی دی ال؟

اره خب زبان کامیپوتر یچیز ثابت شدس

بخصوص اگه مثلا بخواهی ادامه تحصیل بدی مثلا توی المان بازار کار مهندس کامیپوتر و ای تی شنیدم خیلی خوبه

فقط مثلا جهاد دانشگاهی مدرکش معتبر 

ببین مدرک جایی که میری معتبر باشه وقتت الکی هدر نره

اره خب زبان کامیپوتر یچیز ثابت شدسبخصوص اگه مثلا بخواهی ادامه تحصیل بدی مثلا توی المان بازار کار مهن ...

اینم فکر کنم جهاد مرسی

اینم فکر کنم جهاد مرسی

خواهش میکنم 💛