2777
2789

کلاسای دانشگاهمون نصف قیمته کدومش بیشتر بدرد میخوره 

برم شمارو صفر تا صد یاد بگیرم ومربی یا نجات غریق شم یا برم ای سی دی ال بگیرم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربی شنا شدن یا نجات غریق خیلی اسون نیست حداقل یکسال تمرین میخواد همون ای سی ال بهتره

شما تجربه ای دارید ؟ترم ۱ تا ۴ سه ماه بیشتر طول نمیکشه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
آی سی دی ال یه مدرک جانبیه که باید تو رزومه ات باشه، غریق نجاتی اما یه راه مستقیم به پوله

اینم حرفیه 

رشتت چیه 

اگه با رشتت یکی میشه بنظرم اونی رو برو که با رشتت یکی نیست 

چون خواه ناخواه توی کلاسای دانشگاه کار باهاشو یاد میگیری  ای سی دی الو 

ولی بتونی مربی شنا بشی خیلی خوبه بنظرم بخصوص اگه تهرانی بری مناطق بالا شهر که اکثرا برای بچه هاشون مربی شما میگیرن 

بازم تحقیق کن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
کدومش یعنی چون تو عنوان دومی یه چیزه تو توضیحات یه چیز دیگ

اول باید شنا بلد باشی بعد نجات غریق

ببین ای سی دی ال اگر کامپیوتر رو صفر تا صد بلدی مثلا وورد واکسل و... بلدی متونی بعد بدون اینکه کلاساشو شرکت کنی امتحانشو بدی مدرک بگیری پس فعلا شنا برو

من هم مربی ام هم غریق نجات خیلی طول میکشه تازه اگه بیس ات خوب باشه

چه خوب که اومدید تو تاپیک درآمدش خوب هست یعنی مصرفه به وقت و هزینه ای که میکنی یان ؟

رشتت چیه اگه با رشتت یکی میشه بنظرم اونی رو برو که با رشتت یکی نیست چون خواه ناخواه توی کلاسای دانشگ ...

هیچکدوم با رشتم یکی نیست 

اول باید شنا بلد باشی بعد نجات غریقببین ای سی دی ال اگر کامپیوتر رو صفر تا صد بلدی مثلا وورد واکسل و ...

کار میکنم ولی اونقد حرفه ای نیستم مثلا فقط با پاور و ورد کار کردم اکسل هم یه پروژه انجام دادم ک همش از تو نت نگاه کردم دیگر هیچ

چه خوب که اومدید تو تاپیک درآمدش خوب هست یعنی مصرفه به وقت و هزینه ای که میکنی یان ؟

نمیدونم راستش آلان خیلی حوصله ندارم کامل بگم

کدوم شهری 

اگه تهرانی کارت سخت تره

درآمدم بستگی داره ولی درآمدش خوبه 

از طرفی باید حداقل ۶ ماه بتونی شنا کنی تا رکورد بزنی و تکنیک ات درست شه زیر نظر مربی حرفه و همه ی اینا هزینه داره