2777
2789

در جمله (چه حرف تازه ای برای گفتن مانده است ) 

اون قسمت که نوشته (برای گفتن مانده است)

هسته و وابسته هاش چجوری میشن آیا اصلا گروه اسمی محسوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جمله «چه حرف تازه‌ای برای گفتن مانده است»، عبارت «برای گفتن مانده است» به‌عنوان یک گروه اسمی عمل نمی‌کند، بلکه جزء فعل و فعل حال است. این عبارت تشکیل شده است از:

1. **هسته:** «مانده است»  

- این ترکیب از فعل «ماندن» به‌صورت ماضی نقلی ساخته شده است.

2. **وابسته:** «برای گفتن»  

- «برای» حرف جار است و «گفتن» اسم مصدر است که به‌عنوان مفعول «برای» عمل می‌کند.

### تحلیل جمله

- **«چه حرف تازه‌ای»**: 

- **هسته:** «حرف» 

- **وابسته:** «چه» (به‌عنوان صفت پرسشی) و «تازه» (به‌عنوان صفت)

در نتیجه، جمله به‌طور کلی به این شکل تحلیل می‌شود:

- **هسته:** «حرف»

- **وابسته‌ها:** «چه» و «تازه» (صفاتی که به «حرف» تعلق دارند)

پس، عبارت «برای گفتن مانده است» به‌عنوان یک گروه فعلی تحلیل می‌شود و «گفتن» با «برای» یک ترکیب وابسته‌ای می‌سازد که به معنی «برای گفته شدن» اشاره دارد.

با احترام و اجازه از استارتر عزیز

بچه ها من به شدت به دعاتون اعتقاد دارم، به خاطر امام حسین میاید توی تاپیکم برام دعا کنید و صلوات بفرستید؟ لطف خواهرانه بکنین در حقم خیلی خوشحال میشم، خواهش میکنم این لطفو در حقم کنین

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆