2777
2789

در جمله (چه حرف تازه ای برای گفتن مانده است ) 

اون قسمت که نوشته (برای گفتن مانده است)

هسته و وابسته هاش چجوری میشن آیا اصلا گروه اسمی محسوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جمله «چه حرف تازه‌ای برای گفتن مانده است»، عبارت «برای گفتن مانده است» به‌عنوان یک گروه اسمی عمل نمی‌کند، بلکه جزء فعل و فعل حال است. این عبارت تشکیل شده است از:

1. **هسته:** «مانده است»  

- این ترکیب از فعل «ماندن» به‌صورت ماضی نقلی ساخته شده است.

2. **وابسته:** «برای گفتن»  

- «برای» حرف جار است و «گفتن» اسم مصدر است که به‌عنوان مفعول «برای» عمل می‌کند.

### تحلیل جمله

- **«چه حرف تازه‌ای»**: 

- **هسته:** «حرف» 

- **وابسته:** «چه» (به‌عنوان صفت پرسشی) و «تازه» (به‌عنوان صفت)

در نتیجه، جمله به‌طور کلی به این شکل تحلیل می‌شود:

- **هسته:** «حرف»

- **وابسته‌ها:** «چه» و «تازه» (صفاتی که به «حرف» تعلق دارند)

پس، عبارت «برای گفتن مانده است» به‌عنوان یک گروه فعلی تحلیل می‌شود و «گفتن» با «برای» یک ترکیب وابسته‌ای می‌سازد که به معنی «برای گفته شدن» اشاره دارد.

با احترام و اجازه از استارتر عزیز

بچه ها من به شدت به دعاتون اعتقاد دارم، به خاطر امام حسین میاید توی تاپیکم برام دعا کنید و صلوات بفرستید؟ لطف خواهرانه بکنین در حقم خیلی خوشحال میشم، خواهش میکنم این لطفو در حقم کنین

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆