2777
2789
عنوان

مادران امروز و آینده بخوانند

69 بازدید | 1 پست

مادر هستید یا در آینده به امید خدا حتما مادر میشید پس لطفا خوب بخونید و به همسرانتان بیاموزید

در متون دینی ما از حضرت رسول صل الله علیه و آله نقل شده : رَحِمَ اللّه ُ والِدا أعانَ وَلَدَهُ على بِرِّهِ

خدا رحمت كند پدرى (والدین ی )را كه فرزندش را بر نيكى كردن به خود كمك كند.

معنی این حدیث اینطور بیان شده که اگر از سمت فرزند خودتون نیکی کردن احترام میخواین اول از همه خودتون باید به اون بچه احترام بگذارید

اگر شما جزو والدینی هستید که امروز دارید به بچه تون توهین میکنید و شخصیت اونو تحقیر میکنید تو سرش میزنید اون و بجای بچه تون در جایگاه برده و زیر دست خودتون میبینید پس خیلی تعجب نکنید که در آینده اگر این بچه تمام این رفتار ها رو با خودتون بکنه و کمترین تبعات اینجور رفتار شما با فرزندتون تین میشه که وقتی بزرگ بشه ترکتون میکنه دنبال هر راهی میگرده که کنار شما نباشه دانشگاه شهر دور ازدواج  رفیق بازی و....

من میدونم شرح بالا تعبیر گذشته خیلی از کسایی هست که اینجا هستن و حرف های من رو نه فقط در حد درک ذهنی بلکه وجودی لمس میکنن و درد میکشن

زمانی که قصد فرزند آوری دارید و اگر فرزندی دارید به یاد بیارید فرزند شما قبل از هرچیزی یک انسان هست و قبل از هر رفتار و برخوردی با خطاهای اون باید شان و کرامت انسانی اون و حفظ کنید

پاینده باشید

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕