2777
2789
عنوان

حق با کیه

137 بازدید | 5 پست

دیشب شوهر خواهر شوهرم با دخترش اومدن خونمون تو یک ساعتی که اومدن خواهر شوهرم ۷ بار بهش زنگ زد شوهرش هم به شوهرم گفت اومدم باهات دردو دل کنم از دست خواهرت کلافه شدم همش در حال ایراد گرفتنه همش داره به پدر و مادرم فحش میده همش داره منو کنترل میکنه 

یه بچه یک ساله هم دارن بهش گفتم از لحاظ هورمونی بهم ریختس بچه داری خستش کرده بی خوابی خستش کرده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

گفتم همراهیش کن برید دکتر تا حالش بهتر بشه 

حالا خواهر شوهرم زنگ زده میگه روانی خودتی اونیکه نیاز به دکتر داره خودتی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تو دخالت نکن اصلا آخرم آدم بده خودت میشی

من چون خودم بعد از زایمان از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم میخواستم اون مثل من نشه همین

نیت تو خیر بود ولی وقتی بد قضاوت میکنه تورو دشمن خودش میدونه نه دوستش بهتره اصلا وارد مشکلاتشون نشی

اره حق با شماست بهتره سکوت کنم امیدوارم حال روح و روانش زودتر خوب بشه و بتونه کنار خانوادش آرامش داشته باشه