2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

80 بازدید | 13 پست

خیلی تنهام خیلی بیشتر از اونچیزی که بشه تحمل کرد نه دوستی نه فامیل خوبی نه شوهر خوبی نه هیچی ،دلم پره از همه چیز ،باردارم ولی شوهرم یبار نمیپرسه حالت چطوره یبار نمیگه بچه چطوره هیچ ذوقی برا بچمون نداره کل روز سرکاره شبا میاد خونه اولش میره باشگاه دوساعت حداقل بعدشم میاد توگوشی و بعدش خواب روزای تعطیل و جمعه هام فقط بیرون و پیش خانوادشه ،دلم خیلی پره چرا من توزندگیم حداقل ی شوهر که یکم دوسم داشته باشه قسمتم نشد ،تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشید چقدر زندگی بدی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم وقتی همو دوست نداشتین چرا ازدواج کردین

کلی دوسم داشت ولی همش انگار ادا بوده چندسال برای ازدواج باهام دنبالم بود ولی خرش از پل گذشت ذات واقعیشو نشون داد،ی ادم بچه ننه وابسته شدید به خانواده و عصبی و بددهن تو دوران دوستی اصلا نشون نداد اینارو بعد که ازدواج کردیم تازه فهمیدم چقدر اشتباه کردم 

درکت میکنم خودمم هم این مشکل رو دارم

اره خیلی سخته یوقتایی خیلی کم میارم از تنهایی و همه ی این مشکلات ،هیچوقت شوهرمو حلال نمیکنم زندگیمو خراب کرد لفنت به روزی که وارد زندگیم شد 

عزیزم خواهر داری؟ توام برو پیش مامانت اینا

اره دارم ولی اونام خیلی سردن ،یکیش که درگیر بچه هاشه ومدام بفکر درس و مشق اوناس یکیشم راهش از ماه دوره ماعی یبار نهایت بیاد خونه مادرم دوساعت ببینمش ،جفتشونم ادمای سردی هستن سال به سال تا بهشون زنگ نزنی زنگ نمیزنن ،

اره خیلی سخته یوقتایی خیلی کم میارم از تنهایی و همه ی این مشکلات ،هیچوقت شوهرمو حلال نمیکنم زندگیمو ...

ولی من اصلا اجدواج نکردم اما من خانوادمون هیچ وقت حلال نمیکنم حالا تو باز خوبه شوهرت این طوریه من خانوادم خانواده ی خودت باهات بد باشن دیگه خیلی بده

منم امشب چقدر ب بی کسی ام گریه کردم

الهی بمیرم عزیزم ،خیلی سخته ادم همه کس داشته باشه ولی حس بی کسی کنه من از خدا خواستم شوهرم با تمام وجودش یروزی تقاص اینهمه ظلمی که بمن کرد و حتی تو دوران بارداریم انقدر ناراحتم کردو پس بده 

ولی من اصلا اجدواج نکردم اما من خانوادمون هیچ وقت حلال نمیکنم حالا تو باز خوبه شوهرت این طوریه من خا ...

امیدوارم ی بخت خوب نصیبت بشه حداقل زندگی متاهلیت عالی باشه منکه از خانواده نابود بودم مجردی افتضاحی داشتم بعدش به امید ازدواج خوب شوهرم پنج سال ادعای عتشقی میکرد الان شده دشمن باهام البته فهمیدم کلا ادم نبوده فقط ادای خوب بودنو تو دوران دوستیمون درمیاورده 

مممنونم بلاخره ی نفر درکم کرد

من باهات همدردم عزیزم منم خانواده خوبی نداشتم یعنی افتضاح بودن ،دلم خوش بود حداقل ی ازدواج خوب داشته باشم که نشد ،ولی واقعا از صمیم قلبم امیدوارم و برات دعا میکنم ی ازدواج خوب و ی مرد خوب قسمتت بشه که سختیایی که کشیدی از یادت بره

الهی بمیرم عزیزم ،خیلی سخته ادم همه کس داشته باشه ولی حس بی کسی کنه من از خدا خواستم شوهرم با تمام و ...

خدا نکن گلم ، درکت میکنم گلم ، برا همه ب موقع بودم ب درد همه خوردم ب فکر همه بودم از خانواده خودم گرفته تا شوهرم ولی هیچ کدوم اصلن ب فکر من نیستن دیگ تصمیم گرفتم فقط برا خودم اهمیت بدم